reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Agiszonek, trzymaj się tam ciepło a Wasz Adaś niech sobie spokojnie dojrzewa ;)
Ale masz rację, że uzalanie nic nie da... ja też mam takie podejście jak Ty... będzie dobrze i koniec!

Co do wagi mojego Dzidziusia to niestety nie pomogę Ci bo ani razu nie usłyszałam od mojej lekarki ile waży mój dzieciak;) w piątek wieczorem idę na usg to mogę dać Ci znać ile waży:) jak tylko się dowiem hihi

U nas waga marna w porównaniu z dziećmi tu na bb bo w 23 tygodniu było 800g a zaraz barbra podała wtedy ponad 1400 chyba , i zaraz wszystkie podawały tu ponad 1000,

A jeszcze odnośnie mojego snu to jednego byłam w nim pewna że jeden będzie Patryk A drugi Arek.

Teraz dopiero nadrobilam tyle się rozpisalyscie.
Agiszonek trzymam kciuki za Was .Ja przy drugiej corce tez mialam małowodzie.Pewnie sprawdza czy wody sie nie sączą.
Musi byc dobrze i tego sie trzymajmy .
Fanti super imię dla maluszka .Ja tez zawsze wybieram takie ktore mi sie dobrze kojarzą .
Dzis robie bograczyk na jutro bo mama z corka przyjezdzaja . A jak polezy jeden dzien to lepiej przejdzie wszystkim i bedzie smaczniejszy.Beda poznym popoludniem albo wieczorkiem wiec cos na cieplo sie przyda .
Wstalam o 5 dzis jak moj do pracy wstawal .Mala juz tez poszla do szkoly wiec pewnie jeszcze jakas drzemka bedzie .
Cos slaby apetyt mam ostatnio .Na kolacje zazwyczaj zjadam owoce i na tym koniec .W ciagu dnia tez slabo . Ale jakos nie chxe mi sie jesc

Hej.

Agiszonek trzymam kciuki,żeby skurcze sie juz nie pojawiały i było wszystko dobrze!

Moje ma zważyć i zmierzyć w czwartek na wizycie więc dam znać:)

Mi dzisiaj ma dojść łóżeczko bo zamówiłam,ale złożymy je jakoś w lutym pewnie dopiero:)

Moje małe chyba zmieniło pozycje,taka mam nadzieje,bo jak lezy jak lezało to pewnie dalej płci nie poznam,ale mam od wczoraj fale na brzuchu i górka na górce tak wypycha,do tej pory takie spokojne a wczoraj nagrałam na aparat i musiałam skonczy cbo sie zaczelam smiac:) cudaki małe:)

Dziewczyny?tak inny temat macie jakies przepisy na dobre sałatki ,albo przystawki na zimno?27 mam urodziny,wypadaja w niedziele w dodatku poprzedza je dwa dni swiat i zamknietych sklepów,wiec musze cos naszykować w sama niedziele i na szczepana wieczorem;/

Agiszonek trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!!!
Fanti Ty to jak zawsze masz ciekawe sny!!! Blizniaki powiadasz....
a mam pytanko czy Was tez moze boli miednica? Bo ja ja czuje przy kazdym ruchu i boje sie że Artur juz sie ustawia w kanale rodnym.
ARKI to fajne chłopaki :)
Jesli chodzi o wage to wszystko sie okaze jak juz urodziny maluszki. np. W 27 tyg u mnie Artur mial 850 i podobno duzy wiec co lekarz to inne opinie itd. Ja niestety juz sie nie dowiem wagi az do porodu

reklama
Agiszonek! Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka! Oby wszystko dobrze sie skonczylo i bys zostala ta marcowa mamusia:)))
Co do wagi- moja Zuzia w 28t5d wazyla 1140. ;)

Fanti! Ty to masz te sny! A tak zapytam, a gdzie sie wybieralas, ze maz z mama mieliby wychowywac?

Mloda mama! Czekamy na zdj jak juz sie urzadzicie choc troszke :) i pamietaj by sie nie przemeczac.
Jak tam po ogladaniu mieszkania? Czepiala sie babeczka, ze nie jest wysprzatane na tip top?

Cocosh- tez mialam problem z tabletkami... Nawet folic przez gardlo mi nie przechodzil... Jednak 29 tyg zrobilo swoje i lykam teraz 6 tabletek na raz w roznych rozmiarach [emoji12]

Fanti i Volka- przez urodziny Waszych pociech ciagle chodzi za mna tort!!!! :(

Do góry