reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Pierogarze

Załączniki

• 1450037928456.jpg
    1450037928456.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 1450037946444.jpg
    1450037946444.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 44
U nas przy CC mąż może być jeśli jest to planowane cc.

Agiszonek dla Ciebie mamy taki sekretny abonament na szpital ale do użycia tylko pod jednym warunkiem. A mianowicie że weźmiesz się za siebie i nie będziesz się wygłpiać z tymi skurczami. Nasze grono zmniejszyć się nie może a jeśli planowałas się szybciej dowiedzieć kto mieszka w twoim apartamencie to zapomnij. Jest lista kolejkowa i nie grzecznie jest się poza kolejnością wpychać.
A poważnie to trzymaj się dzielnie a my będziemy mocno kciuki zaciskać by wszystko wróciło do normy.

Młoda musisz się koniecznie nam pochwalić jak już meble ustawicie w nowym mieszkaniu. A numer z brzuchem cóż jeśli działa to korzystaj. Widać z twoim inaczej się nie da.

My dopiero od mamy wrociliśmy. Bardzo miłe popołudnie i wieczór. Dużo wspomnień było o wprowadzeniu stanu wojennego. Była wieczorem też debata o imieniu dla Bronka. Na razie jakoś tak wszystkim nam spodobał się Arek. Arkadiusz. Mocny charakter, opiekuńczy, pracowity, rodzinny. Jeszcze nie jest na 100% ale już bliżej. Patryk nie podoba się mężowi. On proponował Konrad. To znów zbyt twarde dla mnie jak na dziecko. Arek Arus już lepiej. Choć pewnie dla nas długo jeszcze będzie bronkiem.

Jej Agiszonek w którym tygodniu jesteś ? Nie wiem jakie kto ma suwaczki. .. trzymaj się niech dzidzia się nie spieszy ...

Isia u nas cc jak planowane to zależy od szpitala -przy mojej koleżance mąż był ;)

Agiszonek limity wyczerpane wiec wracaj jak najszybciej do domu :-) W dwupaku oczywiscie.Duzo zdrowka dla Was :-) A co do tetna wysokiego to niestety wiem co czujesz ,ja tak od poczatku ciazy (wczesniej zreszta tez) mam ,nic fajnego :crazy: Choc 140 a 200 to troche roznica ale i tak daje popalic :baffled: Niestety tak to jest przy lekach na jedno pomagaja,na drugie szkodza...Oby pomoglo na skurcze,w koncu jeszcze 3 msc ! :-)

Moj maz.byl przy pierwszym cc, tzn patrzyl przez szybe i wszystko widzial ale kolo mnie nie mogl byc. Nie wiem jak w innym jest miastach ale wydaje mi sie ze to zalerzy od lekarza ktory przeprowadza cc

reklama
Do góry