reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja też jestem wredna:) i dlatego prosiłam ją o informację czy wyśle mi wszystko w jednej paczce czy w trzech osobnych? Jak już zaczęła ze mną tak pogrywac...
Kurcze ja jak wystawiam rzeczy po Zuzce i skanuje np o 2 złote za dużo za przesyłkę to oddaje te 2 zł z powrotem na konto tej osoby która wplacila... tym bardziej że chciałam kupić więcej rzeczy od niej a ona nie umiała ich odszukać...

reklama
Isia dokładnie to nie jest po pierwsze twój problem!! Ze ja to więcej kosztowało mogła nie dawać licytacji tylko sprzedawać po 8zł szt czy ileś tam tak żeby się jej jako tako to opłacało a niektórzy myślą ze wystawia licytację i miliony dostana a jak nikt nie licytuje az nagle schodzi coś za 5zł i jest problem :/

Piszę niby że za każdą przesyłkę 8 zł ale to niech mi wyśle w trzech przesyłkach i luzik. A ona ze wystawienie aukcji kosztowało ją więcej niż 1 zl.... to kurde niech myśli za ile wystawia aukcje

Aukcje allegro ciuszków dziecięcych są bez opłat więc wystawia za 1 zł i tyle dostaje nic nie opłaca..
Mi kiedyś babka kazała dodatkowo dopłacićc za kurtkę jak wylicytowałam dla syna bo za tanio poszła.. oczywiście ją wyśmiałam a jak się okazało kurtka hotweels za 15 zł była to ogólnie tanio.. tylko ze cały kaptur zamiast biały był różowy zafarbowany.. a niby stan idealny..

Bar Bra- Mam chyba 4 pary, rozmiar 56-62. Babcia ostatnio zaszalała i kupiła, do tego kilka par skarpetek. Na dodatek jeszcze po Emi się coś znajdzie.
Kkasiaa- gratulacje :tak:
Bursztynek- ja mam płyn do prania z loveli, dostałam w paczce od położnej.
Isia- dziewczyny mają rację, walcz o swoje. Ja tak miałam z wózkiem. Niby ugadałam się z babką na 450 zł razem z wysyłką, a ona dzwoni do m, że wysyłka wyszła 170 zł :szok: najlepsze jest to, że wózek tak czy siak wysłała- więc jej poszło po kieszeni, bo ja nie miałam zamiaru się dokładać.

Fanti dlatego ja się chyba wyleczylam z allegro... Dobrze, że jutro idę poszaleć do hm i c&a... trochę zmartwilyscie mnie cenami w hm, że są wszędzie różne... Dobrze ze w Katowicach są trzy... może uda mi się kupić coś w dobrej cenie :)

reklama
Do góry