reklama
Ja mam na plusie prawie 10 kg a w obwodzie 90 przy wzroście 160
Martwi mnie trochę to że od kilku dni Grzesiu rzadziej się odzywa mniej kopie i np zawsze jak wieczorem kladlam się do łóżka to mocno kopał a teraz prawie nic powinnam się martwić ? na ktg było wszystko ok
Martwi mnie trochę to że od kilku dni Grzesiu rzadziej się odzywa mniej kopie i np zawsze jak wieczorem kladlam się do łóżka to mocno kopał a teraz prawie nic powinnam się martwić ? na ktg było wszystko ok
dzastibasti
Fanka BB :)
Ja mam 14 kg na plusie (coraz bardziej mnie to martwi) w pasie 107 cm przy 170 cm wzrostu i 27t6d
Ciekawe co będzie z wagą po Świętach, bo zawsze tyle dobroci
Ciekawe co będzie z wagą po Świętach, bo zawsze tyle dobroci
Sarna80
Fanka BB :)
No i jakies 8.5 kg na plusie
barbra nie denerwuj sie kazda czasami tak ma. Grzesiu po prostu inaczej sie ulozyl i ma moze leniwe dni. Jak bardzo sie denerwujesz to policz ile masz ruchow w przeciągu godziny. Ktora była zawsze dla niego najbardziej aktywna.
barbra nie denerwuj sie kazda czasami tak ma. Grzesiu po prostu inaczej sie ulozyl i ma moze leniwe dni. Jak bardzo sie denerwujesz to policz ile masz ruchow w przeciągu godziny. Ktora była zawsze dla niego najbardziej aktywna.
No i jak zwykle myślę żeby coś napisać a potem zapominam..
Cocosh podoba mi się styl Twojego domku.. mam wrażenie, że wybierając wystrój podobnie bym wybrała.. lubię proste linie, kształty itd..
Ale jednego nie mogę zrozumieć co i u Ciebie zauważyłam.. po co w łazience dwie umywalki????? Ja wiem- przeznaczenie jedna dla ciebie druga dla niego- ale po co?
Garderoba- moje marzenie.. jednak nie do zrealizowania.. więc od czasu do czasu daj się nam tu nasycić takimi widokami.. plis...
Cocosh podoba mi się styl Twojego domku.. mam wrażenie, że wybierając wystrój podobnie bym wybrała.. lubię proste linie, kształty itd..
Ale jednego nie mogę zrozumieć co i u Ciebie zauważyłam.. po co w łazience dwie umywalki????? Ja wiem- przeznaczenie jedna dla ciebie druga dla niego- ale po co?
Garderoba- moje marzenie.. jednak nie do zrealizowania.. więc od czasu do czasu daj się nam tu nasycić takimi widokami.. plis...
Ja stałam przed swietami 1 listopada w kolejce to stało nas z 10 osób i przyszła dziewczyna juz napewno 8 miesiac,z duuuzym brzuchem i nie oczekwiała przepuszczenia jej,jedna pani za mna mowi ze pani uprzywilejowana to wpuscimy pania,ja sie zgodziłam i facet przedemna a dwie kobiety po około 35 lat zaczeły gadac,że ludzie sie wpychaja...a ona wcale nie chciała,babka zobaczyła u mnie brzuszek i mówi oo pani tez powinna przodem,ale po przepuszczeniu tamteej pani stwierdziłam,że ja dam jeszcze rade masakra...
Barbra nie przejmuj sie,moje tez kopało az brzuch podnosiło a teraz czuje w ciagu dnia lekkie rozpychanie,bo kopniaczki to juz słabsze...ale rano budzi sie razem ze mna i od wczoraj w ciagu dnia czuje,ale widze ze ma swoje 2/3 dni,ze czuje ciagle a pozniej 2 dni raz na jakis czas.wiec odpoczywa
Dziewczyny?co sadzicie o imieniu Sandra?
Barbra nie przejmuj sie,moje tez kopało az brzuch podnosiło a teraz czuje w ciagu dnia lekkie rozpychanie,bo kopniaczki to juz słabsze...ale rano budzi sie razem ze mna i od wczoraj w ciagu dnia czuje,ale widze ze ma swoje 2/3 dni,ze czuje ciagle a pozniej 2 dni raz na jakis czas.wiec odpoczywa
Dziewczyny?co sadzicie o imieniu Sandra?
reklama
A ja uważam dwie umywalki za cud miód i orzeszki z M bym nie myła zębów to on to robi po kryjomu bo ma jakaś wkładkę w buzi... Kiedyś stracił dwa zęby i mysli, ze ja o tym nie wiem... Ale wiem, ze to dla niego jest wstydliwe wiec nie wchodzę mu do lazienki jak myje zeby.... Za to ja myje zeby razem z Zuzka zawsze i potem często sie zdarza, ze Zuzka opluje mi ręce