reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja mam na plusie prawie 10 kg a w obwodzie 90 przy wzroście 160 :)
Martwi mnie trochę to że od kilku dni Grzesiu rzadziej się odzywa mniej kopie i np zawsze jak wieczorem kladlam się do łóżka to mocno kopał a teraz prawie nic :( powinnam się martwić ? na ktg było wszystko ok

No i jakies 8.5 kg na plusie
barbra nie denerwuj sie kazda czasami tak ma. Grzesiu po prostu inaczej sie ulozyl i ma moze leniwe dni. Jak bardzo sie denerwujesz to policz ile masz ruchow w przeciągu godziny. Ktora była zawsze dla niego najbardziej aktywna.

No i jak zwykle myślę żeby coś napisać a potem zapominam..
Cocosh podoba mi się styl Twojego domku.. mam wrażenie, że wybierając wystrój podobnie bym wybrała.. lubię proste linie, kształty itd..
Ale jednego nie mogę zrozumieć co i u Ciebie zauważyłam.. po co w łazience dwie umywalki????? Ja wiem- przeznaczenie jedna dla ciebie druga dla niego- ale po co?
Garderoba- moje marzenie.. jednak nie do zrealizowania.. więc od czasu do czasu daj się nam tu nasycić takimi widokami.. :sorry: plis...

Ja stałam przed swietami 1 listopada w kolejce to stało nas z 10 osób i przyszła dziewczyna juz napewno 8 miesiac,z duuuzym brzuchem i nie oczekwiała przepuszczenia jej,jedna pani za mna mowi ze pani uprzywilejowana to wpuscimy pania,ja sie zgodziłam i facet przedemna a dwie kobiety po około 35 lat zaczeły gadac,że ludzie sie wpychaja...a ona wcale nie chciała,babka zobaczyła u mnie brzuszek i mówi oo pani tez powinna przodem,ale po przepuszczeniu tamteej pani stwierdziłam,że ja dam jeszcze rade:) masakra...

Barbra nie przejmuj sie,moje tez kopało az brzuch podnosiło a teraz czuje w ciagu dnia lekkie rozpychanie,bo kopniaczki to juz słabsze...ale rano budzi sie razem ze mna i od wczoraj w ciagu dnia czuje,ale widze ze ma swoje 2/3 dni,ze czuje ciagle a pozniej 2 dni raz na jakis czas.wiec odpoczywa:)

Dziewczyny?co sadzicie o imieniu Sandra?

reklama
A ja uważam dwie umywalki za cud miód i orzeszki :) z M bym nie myła zębów to on to robi po kryjomu bo ma jakaś wkładkę w buzi... Kiedyś stracił dwa zęby i mysli, ze ja o tym nie wiem... Ale wiem, ze to dla niego jest wstydliwe wiec nie wchodzę mu do lazienki jak myje zeby.... Za to ja myje zeby razem z Zuzka zawsze i potem często sie zdarza, ze Zuzka opluje mi ręce ;)

Do góry