reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

o te glinki:

Glinki kosmetyczne | Fitomed - kosmetyki ziołowe, kosmetyka naturalna

w ogóle fitomed jest świetny. Tani, zero parabenów, malutki skład, i serio efekty lepsze niż kosmtyki z najlepszej półki.
Czególnie polecam maseczkę K+K - jedna z najlepszych rzeczy jakie mi wpadły w łapę w całym życiu. Rozświetla, rozjaśnia, wygładza. I wsyztsko w 3 minuty. Efekt jak po kwasie migdałowym u kosmetyczki.

Mi to w ciąży właśnie najbardziej brakuje kosmetyczki i ukochanych kwasów :( . Ale staram się nie zaniedbać cery pomino braku mocnego złuszczania. Maseczki z 5 razy w tygodniu, pilingi ze 3. Tonizuję i kremuję. Narazie pogorszenia dużego nie widzę aleee już się nie mogę doczekać kwasów :p

Fitmoed ma też świetne toniki, żele szampony itp itd

reklama
Volka to jak tak myślę teraz to możliwe, ze mi powiedziała do 10 razy, bo już kiedyś Wam pisałam, że mam szyjkę w zakończeniu V. Puki co wszystko wygląda dobrze, ale możliwe że ze względu na to jakby było więcej niż 10 to mam do szpitala jechać, żeby sprawdzili czy się nic nie dzieje. Noo albo co lekarz to opinia :)

Cocosh ja tak lubię jak cały dom w jednym stylu, kolorystyce urządzony :) A ten miętowy kolor, szczególnie grzejnik wygląda ciekawie :-)

Dziewczyny ktora tutaj zna bardzo dobrze niemoecki.Ja juz cos tam przyswajam ale jesli chodzi o urzedy to sie gubie .Czekam 2 lata juz na kindergeld. Dzis dostalam znow pismo i zalaczniki ktore dopiero co wysylalam .Ktora moglaby i umialaby je dobrze przetlumaczyc

Wow ale zrobilam sobie drzemke hehe trzeba się zebrać na małe zakupy :)
Z tymi porywaczami to lipa bo ja wcześniej byłam bardzo wysypana teraz się uspokoiło a będę mieć chłopca :) teraz nam spokój z cera i jest ok używane tylko kremu tego co zawsze :)
Cocosh ładna łazienka :)
Młoda ją bym się upomniala o miejsce ew jak one stwierdziły że mogę postać to też bym rzuciła w nich jakimś hasłem to za państwo gdzie my żyjemy ludzie są tak zawistni że szok
Ide do sklepu potem jakieś sniadanko zjem i obiad na szykuje :)

Lewusek no to lipa :/ ja Ci niestety nie pomogę bo nie znam niemieckiego a mój ojciec który od 27 lat mieszka w Niemczech też go nie zna za dobrze:/

reklama
Ja noszę pod serduszkiem dziewczynkę a cerę mam taką samą jak przed ciążą . W ogóle się nie zmieniam i znoszę ciążę tak samo jak z synkiem.

Uff poprawiony mam humor . Zadzwonilam do ZUSu i zapytałam co z moim zasiłkiem no to mi odpowiedziano ze za dwa miesiące jutro będę miała przelew puszczony. No to się ucieszyłam ;)

Chrobrek jak tam Hania ?

Młoda mama ja bym zapytała czy jak nie chcą mnie puścić bo jestem niewidoczna to chociaż niech się ktoś posunie he ;p

Do góry