reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

manka_tk dzastibasti Dzięki dziewczyny :)

Manka Fanti prawdę Ci powie :p. Ja jestem od zeszłego tygodnia na L4 (29 tyd.) i jestem wykończona urlopem :p Nie mam czasu na nic. Ciągle sprzątam, grzebie po necie, buszuje po sklepach, szukam i kombinuję. Poza tym mam wrażenie, że teraz każdy tydzień jest coraz cięższy. Trudniej się oddycha, siusiam w nocy co godzinę, szybko się męczę, natłok myśli i próba przewidzenia każdego scenariusza porodowego :p a myślałam, że się wyśpię i poczytam książki w końcu :p taaa jasssneee...
Zleci Ci tak, że przy następnym to chyba pójdziesz od 3 miesiąca ;)
Zaraz są święta i jak wrócimy do rzeczywistości to będzie prawie połowa stycznia :)

Ja to poszłam do mojego lekarza i powiedziałam wprost, że chce już odpocząć. On na to, że musi i tak na L4 wpisać ciążę zagrożoną bo nie ma czegoś takiego jak zwolnienie z powodu ciąży. To ja się go zapytałam czy możemy uznać, że jeśli mąż mi grozi, że mnie skrzywdzi jak w końcu nie odpocznę to ciąża jest zagrożona? Stwierdził, że jak najbardziej :p

reklama
Matko ale dzisiaj naskrobałyście. :)
Mnie od jajek odrzucało pół ciąży ale już jest ok. Ja dzisiaj sushi z pieczonym łosiem i awokado, posypane orzeszkami i szczypiorkiem mniam mniam.... uwielbiam. W sobotę też jadłam i było pycha więc mąż po pracy mi podjechał i przytaszczył.

Narazie rozstępów nie zauważyłam a mam już plus 13 na wadze i aż boję się to pisać, że wykraczę je sobie... Smaruję się zawsze po prysznicu jakimś niby cudem z USA :p aleee jak mają wyjść to wyjdą.

Wrzucam Wam zdjęcia z garderoby i z sypialni, które rano zrobiłam.

2015-12-07 17.21.07.jpg2015-12-08 10.24.19.jpg2015-12-08 10.28.27.jpg2015-12-08 10.28.41.jpg

Zabrakło mi niestety pudełek na buty. Dojdzie jeszcze trochę par moich no i męża ( chyba jego wepcham w takim razie na dół do garderoby) ... wychodzi na to że muszę zacząć szukać nowego miejsca na buty :p

Fanti rozumiem z szafeczkami :) robią takie wrażenie i właśnie to nas w nich urzekło ;) Są drewniane i bardzo przytulne ale na pierwszy rzut oka wydają się surowe. Co do koloru to chce trochę ocieplić jeszcze wnetrze bo łóżko, kaloryfery, jedna ściana (i zasłony dojdą ) są szare więc wybrałam białe allleee mocno się wachałam nad mietowymi.
Którą Wam się podoba?

biala.jpgmietowa.jpgszara.jpg

Załączniki

• 2015-12-08 10.28.41.jpg
    2015-12-08 10.28.41.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 2015-12-07 17.21.07.jpg
    2015-12-07 17.21.07.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 67
  • 2015-12-08 10.24.19.jpg
    2015-12-08 10.24.19.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 66
  • 2015-12-08 10.28.27.jpg
    2015-12-08 10.28.27.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 62
  • biala.jpg
    biala.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
  • mietowa.jpg
    mietowa.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 74
  • szara.jpg
    szara.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Cocosh ładne :) męża buty mało ważne :p
Isia prezent dla mnie łańcuszek z krzyżykiem bo mój już jest stary i pogubily się kryształki ale nigdzie nie ma takiego krzyżyka żeby mi się spodobał :(

reklama
Cocosh dokładnie...buty męża mało ważne :p
Ja zawsze mojemu chlopowi tłumacze ze najważniejsze żeby moje sie zmieściły bo ich jest więcej a on ma mniej to może mieć jedno na drugie poukładane :p

Do góry