reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzięki za odpowiedzi, patrzę co osoba to inaczej :-)
Lewusek Z UCHA??? Serio?? Ale numer :-D Może niemiecka medycyna, wie to, o czym polska dowie się dopiero za dekadę ;)

Cień to interes życia ukręciłaś ;) Niech się dobrze sprawuje nowy nabytek!
alio super pokoik :-)

kkasiaa HELOU?! Co z tym bankiem :-p
Mam dziś w pracy "Dzień Ciężarnej" :-) Komplementy, życzenia zdrowego donaszania od obcych ludzi, ksiądz dał mi błogosławieństwo.... Mam nadzieję że to nie jakiś zły omen że ludzie myślą że ja już na finiszu :szok: Ostatnio mam fobię przedwczesnego porodu.

No ja tez bylam zdziwiona .Daje jej reke a ona mi ucho dezynfekuje :)

reklama
No ucho to też pierwsze słyszę :) ciekawe mi jak pobierała to z ręki normalnie nie z palca :) ja za chwilę dzwonie w końcu do szkoły rodzenia żeby się zapisać :)

Hej :)

Biedne widze, ze wiekszosc miala noce nieprzespane. Ja spalam jak zabita, obudzilam sie rankiem na siusiu i znow poszlam spac. Nie mialam zadnych snow ani nic.

Brzuch to chyba mi teraz rosnie z dnia na dzien. Alek tak szaleje w srodku rano ze az brzuch faluje i skacze :)

Barbra mnie tez boli kosc ogonowa strasznie.. a do tego w pracy czuje jakbym mialam z przodu uwieszony worek z ziemniakami a nie brzuch. Cale ramiona i lopatki az mnie bola.. no nie wiem, moze to jest za duzy ciezar juz a co dopiero pozniej bedzie ;D

Fanti, spokojnie nie stresuj sie :) na pewno wszystko bedzie dobrze i z Toba i z Bronkiem, jednak lekarze jacy sa to sa ale do byle smierci nie dopuszczaja i nie skazuja pacjentek :) z reszta Ty jestes silna babka jak tam wrzasniesz to zaraz cesarke zrobia na zyczenie :D

Cien super, ze wozek juz udalo Ci sie kupic :)

Cocosh boze ! Masz slicznie w domu !! Strasznie mi sie podoba ;)

Fanti nie martw się, Ty jesteś silna babka :) Do marca jeszcze trochę czasu to pewno coś wymyślisz, żeby spełnić swoje życzenia o CC :)

Cocosh mi też się Twój domek bardzo podoba :D

Dzisiaj na 17:30 idę na wizytę, jeszcze parę dni temu nie mogłam się jej doczekać, a od wczoraj czuje jak mnie z brzuch pobolewa ze stresu, nie wiem czemu. Ale już niedługo i zobaczę co słychać w brzuszku :-)

Od 8 dni nie mogę się dodzwonić i umówić :( a dziś akurat tek odebrała znajoma i powiedziała że pogadalam z położna i mnie zapisze i da znać :) hehe dobrze trafilam że akurat miała dyżur :)

Hani zeszła temp do 37, a teraz lezymy sobie i bajkę oglądamy. Biedna na nic nie ma siły. Ledwo zupę zjadła i nie powiedziała, że już nie chce tylko zwymiotowala.

Fanti haha dobry sen.

Dzastibasti powodzenia na wizycie.

reklama
Do góry