reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już też na nogach całą noc budzilam się siusiu :( a potem jak s szedl do pracy to ciężko zasnąć mi było teraz sniadanko i szykuje się do badań nie mam dziś wizyty umówionej mam przyjść przed pacjentami na ktg ale będzie mój lekarz więc pewnie skonsultujemy wszystko powiem wam że mam mega stresa przed tym ktg bo jakoś mi ciężko liczyć te skurcze :( a Grzesiowi powtarzam cały czas że w brzuszku jest mu dobrze u mamusi i że zobaczymy się w marcu bez niespodzianek :)
Volka biedna ja to zmarzluch jestem pewnie było by mi ciężko zasnąć jak było zimno
Fanti myszka nic ci nie zrobi ona się boi was bardziej niż wy jej :) ja to pająków się boje no i szczury bo są większe od myszek :) na parterze trzeba klapę zamykać w WC bo tam szczury lubią wlazic serio mieszkalam kiedyś na parterze dobra koniec wywodu ide jeść :)

reklama
Witam!!

U Nas Mikołajki w tym roku spore ale to moja mamcia zaszalała :), tak to zawsze słodycze w butach dla dzieci.

Co do spania mam problemy z zasypianiem bo bardzo bolą mnie nogi i Mała urządza dyskotekę zawsze o 21:50

Wiecie co.. mam dość aplikacji bb. Dziś już 3 posty mi wcięło.. nie zawsze mam jak do kompa usiąść.. myślałam, że to wina komórki, oprogramowania.. ale zmieniłam ustawienia, potem androida, i znow to samo..

Jeszcze raz..
U nas z prezentów chłopięcych sprawdza się tylko lego jak na razie.. Młody pomysły ma straszne.. generalnie rządzą reklamy :sorry: Wymyślił sobie na dziś drona. Ja uważam, że to nie dla niego ale mój brat chciał mu kupić. Ostatecznie skończyło się na tym, że dostał kolejne lego.
Te małe są drogie jeśli chodzi o jakość a lepsze są za drogie.. Młody wymyślił i cioci gdzieś tam mówił jakąś ciężarówkę lego.. okazuje się 1400 zł. Sory ale jak na klocki dla 9 latka za drogie..

Co do myszy- zdaję sobie sprawę, że ona się nas bardziej boi ale strach jest strachem, a obrzydzenie to kolejna kwestia.
Nie mam opcji uciec z domu bo to ja jestem tu rodzicem i uczę dziecko zachowań choćby ekstremalnych. Poza tym nieco przywykłam do takiej myśli bo jakoś 3 lata temu może 4 mieliśmy także mysz.. mało tego- ona była kotna jak wpadła do nas. Mąż sprawdził każdą dziurę, którędy to mogło wpaść.. zero przejścia więc tylko klatka schodowa przychodzi na myśl. W tamtą zimę złapał na łapki 14 sztuk. Głownie maleńkie. Trutka nie chodzi w grę bo dziecko było małe, bo pies.. teraz też trutkę nie nasypię bo pies a poza tym nie będę miała pewności, ze już jej nie ma..

U nas dziś faktyczny dzień urodzin i ja tak miałam w domu z rodzicami i tak uczę mojego synka- dziś taki to święto dla danej osoby czyli obiad jest taki jaki najbardziej lubi dana świętująca osoba, wszystko pod ta osobę, i tak do wieczora..
Dziś będą schabowe z frytkami bo synek to lubi najbardziej. Musze jeszcze mały tort zrobić bo tak mu smakował, ze chce jeszcze ale tym razem malutki będzie, zero krzyków mamy dziś... :-p

Fanti- najlepszego dla syna :tak:

Ja nie narzekam, bo sypiam bardzo dobrze. Dzisiaj znowu pobudka o 9:00, moja córa też lubi tak długo spać. Siku chodzę raz między 2 a 4. Mała szaleje do północy, ale szczególnie mi to nie przeszkadza.

Ostatnio miałam chęci na zrobienie prania dla maleństwa, ale stwierdziłam, że połowa stycznia starczy.

Witam dziewczynki :-)
My wczoraj fajnie spedzilismy Mikolaja u rodzicow.Byl obiadek,panowie przy gorzałce siedzieli,a mama i siostra winko,tylko ja na trzezwo przy wodzie :-)
Usmialismy sie strasznie,puszczajac zagraniczne piosenki z dopisanymi napisami polskimi :-D Smiechu tyle ze az sie poplakalam.

A mi cos cisnienie dzis skacze raz 80/80 a za chwile 110/100 :crazy:.Tetno niewiele lepsze 165,za chwile 90...

Hej:)

Fanti najlepszego dla synka:)

Barbra daj znać po ktg.

Ja ostatnio też dobrze sypiam,z pobudką na siku 3 razy,ale od razu zasypiam.

Cień 80/80 ?ojoj...

Lewusek ja tez mam tak czasami,że jak kichnę to coś tam trosiunka poleci,ale to chyba nie wody:)

Właśnie się obudziłam :)
Nie mam planów na dzisiaj :(
Będę pewnie cały dzien leżała w łóżku bo co innego robic.

Isia tak znowu cały tydzień :( Ale już ostatni więc nie ma źle :D

Fanti ja bym zeszła na zawał zawał tej łazience :D

Ja się obudze pare razy w nocy Ale zaraz usypiam... Ale ja usypiam tak około 2bo nie usne wcześniej :(

Udanych Wizyt !!!!

reklama
Do góry