reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mój ojciec mieszka w Bottropie a mama do pracy jeździ do Meinz...
Ale mi się chce spać, jak diabli. Mam nadzieję, że lekarka będzie dzisiaj szybciej bo strasznie mi się spieszy...

Ja już po wizycie... i jest średnio dobrze...
Pisałam Wam, że mnie boli jak diabli kość łonowa. Rozchodzi mi się spojenie łonowe. Narazie 5 mm ale za tydzień w piątek mam iść do niej na dyżur, tam ma mi zrobić usg i jeszcze raz sprawdzić to spojenie. Także narazie muszę odpuścić sobie uczelnie przynajmniej do świąt... dzisiaj muszę napisać maile do wykładowców jak mogę zaliczyć nieobecności.
Na szczęście z szyjką wszystko w porządku. Dziecko główką dotyka też kości lonowej co nasila ten mój ból:/
Muszę brać wapno, takie jakie stosuje się przy złamaniach i przy osteoporozie. Do tego monural bo cosik w moczu mam i gynalgin dopochwowo...

Kuzynka ma to samo isia i dostała już skierowanie na cesarke
U nas ok ten wybryk to chyba jednorazowo oczywiście mam nie przesadzac i się oszczędzać ale mogę spokojnie chodzić na spacery :) a mój mąż dziś uradowany że sam robił ktg :)

Wy tak o tych wodach ja juz sobie wmowilam żE jak mam trochę mokro to ze mi ubywaja :D

Edit i bym tak miała :) jakby mi nie wyplacali to by było krucho :p Ale u mnie zaś jest ten problem ze mi wyliczyli taka kasę ze myślałam ze padne! I muszę iść się zapytać na jakiej podstawie mi to wyliczyli... Ale nie moge w robocie doprosic się o kwitek z wypłaty :(

Mojego siostra ma manie na lego friends ostatnio szukałam w sklepie i małe pudełeczko 80zł! A tam była lalka i parę klocków nic konkretnego

Lewusek śliczne pierniczki :)
Fanti to przecież spółdzielnie podpisują umowę z kominiarzami i TO w ich interesie jest przegląd !
Bo jak się coś stanie to ty nie masz papierow ze ci przegląd zrobili! Idioci...

Isia niby fajnie :) Ale jak posłał grafik na grudzień wcale nie jest satysfakcjonujący :D Ale cały styczeń ma zaległy urlop zeby licencjata napisać to go bede mogła oglądać :D

Zdążyłam też zrobić żurek ale na zakupy jutro bo s musiał do roboty wrucic a na dodatek zastępczy akumulator mi siada bo jest za słaby na mój silnik i wydech mi lekko opadl więc zostawilam auto teściowi a zakupy jutro mam nadzieje

reklama
Barbra jakie dobre wieści :)

Isia nieciekawie masz z tym spojeniem łonowym. Może przystopuje i nie będzie się powiększać.

Lewusek ja też lubię mieć karpia na święta, bez niego to już nie jest to :)

Ja znowu przeziębiona - córka to potrafi zarażać :/

Do góry