reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A u fanti pewnie impreza trwa i zakładają się pysznym tortem :)

U nas już po imprezie. Goście na 14 na obiad przyjechali i o 19 było po wszystkim.
Tort poszedł cały. Pyszny był. Na koniec żeńska cześć zajęła się oglądaniem ciuszków Dla Bronka.

Ja leżę jakaś padnieta jestem dziwnie. Nie mam siły na nic. Moi panowie utonęli w wirtualnym świecie gier. Zaraz spać Oli musi bo jutro szkoła.

reklama
Isia dokładnie tak ;) Ale ja zawsze mu tłumaczę ze jak mnie złapią zawsze będę robiła mu wstyd żE facet w policji a czegoś nie wymienił :D i dopuscil swiadomie zebym takim autem jezdzila :) ja sama umie wlać płyn do chłodnicy do spryskiwaczy i sprawdzic stan oleju i tyle...

Mój ojciec dostał barborke i zastanawiałam się sama czy powiedzieć mu już żeby kupił czy poczekać :D a ze nie lubimy się z jego ,partnerką' niesamowicie więc chyba lepiej będzie jak teraz kupi...bo pozniej moze byc problem :)

Bezsenność...
MlodaMama wiesz jak jest... lepiej powiedz bo może się okazać, że partnerka ma inne plany co do tych pieniędzy i przed samymi narodzinami Dzidzi może się okazać, że nie macie wozka i musicie sami sobie kupić...

Fanti, to Ty normalnie robiłaś imprezę na całego i to razem z obiadem :) jestem pod wrażeniem! Naprawdę!
A Oliwier dostaje po dwa prezenty? Na Mikołaja jeden a drugi na urodziny? Bo moim zdaniem takie dzieci są pokrzywdzone trochę ale ty tylko moje odczucia... a jak jest u Was?
Zuzka ma Mikołaja, potem choinka i 15 stycznia urodziny... i już na urodziny nikt nie wie co jej kupić bo pomysły się wyczerpaly i na moje szczęście, na jej trochę mniej dostaje ubrania:)
Co fajnego kupuje się chłopcom w tym wieku? Dla mnie prezenty dla chłopczykow to czysta magia... ale już niedługo hihi

Kkasia wrzucisz fotki zakupów jak tylko przyjdą? Rozumiem, że zamawialas je przez internet?

Lewusek jak się czujesz? Wszystko w porządku?

MlodaMama a Ty znowu tydzień tęsknisz... tak jak ja... M wyjeżdża o 6 rano:/

Volka, jak tam noc u teściowej? Mam nadzieję, że chociaż się wyspalas ;)

Chrobek, Misssoni podziwiam za wytrwałość w diecie. Ale jak trzeba to trzeba. W końcu to dla Dzidziusia :)

Isia znow bezsennosc :) Rano jak wstajesz to nie czujesz zmeczenia, przez to ze sie tak budzisz w nocy ?

Volka ale akcja :) no coz, czasem sie zdarza cos zapomniec ale chyba musialas sie wkurzyc jak sie zorientowalas ze kluczy brak.

Ja wlasnie z pracy przyjechalam bo co druga niedziele mam pracujaca :/ padam, malzu szykuje kolacje a ja szybko pod prysznic wskakuje :)

Lewusek ja też mam czasami takie akcje, z wkładką sie nie rozstaje, na strachu się kończy, bo widać ze to śluz. Wody raczej są przejrzyste i mają slodkawy zapach , ale też nie wiem jak to jest z saczeniem, bo mi odeszły godzinę przed urodzeniem się małej.

Isia ja się urodziłam w mikołajki i tak mniej więcej do 9 roku życia miałam 2 prezenty ;) moja i babcia P miały urodziny w święta (jedna w wigilię, druga dzień przed) -- tu dopiero jest przekichane ;)

Cocosh pytalas odusznosci lezac na plecach - tez tak mam. Jeszcze zauważyłam że maluch lubi się jakoś tuż pod zebrami układać, tak wysoko, mam dodatkową "oponke" pod cyckami :sorry:

Kurcze... Juz myslalam, ze nie nadrobie! Kilka dni mnie nie bylo a tu lawina postow na mnie splynela :)
Robilam notatki by Wam odpisac, ale w ostatniej chwili stwierdzilam, ze nie bede wracac do tematow sprzed 500 watkow [emoji12]

Dlatego tez:
Wszystkim chorowitkom duuuuzo zdrowka zycze!

Mamusiom z cukrzyca wytrwalosci w diecie!

Mamuskom co tylko sprzatac chca okazuje zrozumienie. Ja od scierki sie nie odklejam, choc jeszcze duuuuzo przede mna. Ale pamietajmy by sie nie przemeczac:)

Ja mam dzis wizyte o 15. Trzymajcie kciuki i do pozniej! :)

To moja trzecia pobudka tej nocy... głowa mi pęka:/
Pierwsza była po 2 w nocy jak pisałam posta, ale nawet szybko zasnelam. Potem o 4 Zuzka mnie zawołała, że brzuch ją boli... poszła do ubikacji i miała biegunkę... ciekawe czy to jelitowka czy to jednorazowe było?
A teraz M mnie obudził bo zaraz wychodzi z domu i musi mi przekazać co mam zrobić, co wysłać itd :/
A zobaczymy co z tego zrobię bo nie wiem co z Zuzia i do tego jeszcze co lekarz mi powie bo dzisiaj mam wizytę na godz 15 ale jadę tam już na 13 żeby być pierwsza w kolejce bo muszę zdążyć po Zuzke do przedszkola...

Ja dzis tez mialam ciezka noc .4 razy do wc chodzilam .Nogi mnie bolaly .Jak spalam na prawym boku to prawa noga a jak na lewym to lewa masakra jakas. Wogol

reklama
Wogole problem z zasnieciem wczoraj .Chyba ze strachu ze cos nie tak z brzusiem.Co zaczynalam zasypiac to mialam wrazenie ze spadam i zrywalam sie ze snu .

Do góry