reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam się i Ja :)
Miałam spac jak najdłużej TO mój się pląta już od 7 i mi sie tłucze tłucze mieszkaniu :(
Był zobaczyć mieszkanie jak im idzie i jestem taka zła... :/ ze szok! Aż mi sie płakać chce
A torta bym zjadła wogole cokolwiek co jest słodkie :p

Ja już zdążyłam Hanię z przedszkola odebrać bo dzisiaj mieli nocowanie. Drobne zakupy. A niedługo szykujemy się na występ grupy baletowej Hani w miejskim ratuszu :)

Isia wynajmujemy od tego samego właściciela co teraz tylko w budynku obok większe miekszanie :) to jest znajomy mojego i to chyba jest ten błąd! Bo oczywiście dla mojego to nic się nie dzieje...a ja jak zwykle przesądzam! Było mówione ze do 15 na być mieszkanie gotowe a 17 dopiero drzwi wejściowe do takiej ,jakby klatki' przywoza...
Mieszkanie jest NIE SPRZATNIETE a już pomalowane NIE TAK JAK MIAŁO BYC (miał całe na biało a my najwyżej dokupimy farby i po swojemu) ja chciałam szary kolor w salonie Ale nie te ściany są pomalowane które miały być... Wiec jak dla mnie to bez sensu wydawanie kasy na milion farb Ale okej ... Ale po co mi to malowali jak podłogi jeszcze NIE MA? Zebym zaraz miała upierdzielone te ściany? Już mojemu powiedziałam żE to ma być przemalowane i mnie to nie interesuje bo to miało być inaczej! To on się czepia ze on nie ma co robic tylko mi malować 10 razy! Brrrrrrr! A co jeszcze ciekawego?! Nie ma drzwi do pokoi zamontowanych to jak je zamontuja to palce odbite na ścianie murowane! Nie mam siły i nerwów nie cieszę się wcale z tego mieszkania!

Ostatnia edycja:
reklama
MlodaMama ale pomysl jak będziesz mieć ładnie po wszystkim :) na to co się stało już nie masz wpływu więc nie masz się co denerwować. Pomyśl co możesz teraz zrobić żeby już było tak jak Ty chcesz :)
A M miał jechać w najbliższym tygodniu tylko na jeden dzień do Kalisza, a jedzie na trzy... przyjeżdża w środę ok 22, prześpi się i o 5 rano jedzie za Warszawę:/ wróci w piątek późno wieczorem ehhhhh

Do góry