reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry ja torty zobaczyłam dziś i Fani jak możesz pokazywać takie cuda ciężarnej? No przecież zjadłabym je teraz wszystkie odrazu! ;) tak mi ślinka cieknie ,że chyba dobie kupie coś z tej kategorii słodkości dziś ;)

ja tez juz na nogach ,mąż pojechał do firmy po kilka rzeczy ,bo chce dziś robić dalej piwnice ,a my z Bartusiem zaraz będziemy robić śniadanko. ;)

Isia z dziećmi zawsze tak jest. W tygodniu nie ma opcji by je obudzić trzeba kilka razy podchodzić a jak marzysz że się wyśpisz w sobotę to dużo wcześniej są na nogach. U nas cały ja wstaje o 7 a młody do 7,15 ma problem ze wstaniem i kilka razy tak było że w sobotę już od 6 nie spał. Dziś wyjątkowo obudził się przed 8 ale marzy mi się spać do 9 :/

Edit przepraszam. Zachowałam się jak gówniarz. Więcej nie będę. A na swoje zadośćuczynienie mam dziś wieczór tort. Specjalnie dla ciebie zrobię jeden. ;)

Sarna u nas był moment że robiłam dużo na zamówienie. Ale ostatecznie ludzie stwierdzili że jest za drogo. 2-3 kg tort za 80-100 zł w zależności od tego ile produktów poszło. Moim zdaniem to nie dużo. Zwłaszcza że ja zarabiałam na tym raptem 20zł. Odpuściłam sobie i teraz tylko dla siebie robię. czasem jedna znajoma coś zamówi 2-3 razy do roku ale to inna bajka.

Fanti 2-3 kg to na ile osob? Ja teraz biore na 15 osob za 90 zl ale ogolnie ciezko bylo,bo ludzie przewaznie robia wieksze torty na 20-25 osob za ok.120-150 zł.

Volka to zależy jak go podzielisz. Może być na 20 osób. Zwykły okrągły np ten baranek ważył prawie 2 kg. Był wysoki. Ale helikopter ważył ponad 2,5 kg wysoki także i był dzielony na 35 dzieci w przedszkolu plus Panie i jeszcze zostało.

Fanti :) mniam mniam hihi ja uwielbiam jedno i drugie wyjście hihi moja mama zawsze robiła na maśle a odkąd jestem z M to zaczęłam jeść torty na bitej śmietanie:)
Pamiętam jak byłam dzieckiem to uwielbialam torty mojej mamy ale potem zaczęła je robić 'na odwal' i teraz to już nie to samo :/ a mój M nie lubi tortu na bazie masy...

Fanti, spanie do godz 9... hihi niedługo będziemy marzyly, żeby obudzić się w nocy tylko trzy razy a nie cztery... nie mówiąc już o dwóch pobudkach hihi

reklama
Do góry