reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ahhh zapomnialam zanim te drzwi przyjadą zamontują je...mój chodzi do roboty to CIEKAWE kiedy bedziemy sie przeprowazac dzien przed wigilią? :/
nie wspominając że jak ocieplali budynek i robili w środku nie zabezpieczyli okien... i ciekawe KTO W GRUDNIU bedzie mi je mył...
Już zapowiedziałam mojemu ZE TE OKNA Ci budowlańcy mają umyć bo ja w ciązy nie bede ich szorować! bo to nie w moim obowiązku a jeżeli nie ja tych futryn NIE WYSZORUJE zostawie je takie udupione tylko szyby przetrę i mam to w... :p tak sie rozpisałam troche ! ale moj nic nie roZumie i caly czas mi gada ze przesadzam i ze robie problemy z niczego:angry:

reklama
Isia mówiłam mojemu ze jak nie przemalują to sama bede malowac przed swietami tak jak mialo byc...i ze jak znajde jedna reke odbitą mają to poprawiać :D bo nie bede placic tyle kasy za mieszkanie ktore nie jest zrobione tak jak miało być :D bo kolory byly ustalone wczesniej a myslalam ze pomalują jak juz wysprzatają itp. zeby sie nie pobrudzily... a tam drzwi nie ma ani podlogi a juz sciany sa pomalowane!!

Ciekawe czy panie też tak mówią super radocha bo nie wierzę że żadne z dzieci nie tęskniło nagle za mama. W nocy Wiele się dzieje i nawet odważne dzieci w tym wieku mają moment załamania.

Ale uważam że sam pomysł super. Żeby nie było że to krytykuje ;)

A jeszcze wam opowiem jak zwykle mój dziwny sen. Otóż byłam w sklepie i przypadkiem stał tam wózek taki jak chciałam nowy i za 700zł promocja. Więc kupiłam i do domu przyjechałam nim pociągiem. mąż ogląda i pyta gdzie fotelik. Jakoś go przekonałam że w sumie każdy można dokupić. Cena była ok więc spoko. Potem nie mogłam z nim dojść do domu bo co chwilę coś się sypało a to ścianek gondola nie miała a to koła odpadały. W pół drogi do domu płakać mi się chciało że taki bubel kupiłam a tu jeszcze męża się bałam że- i tu nowość -będzie mnie bił w domu. Obudziłam się i zaglądam czy wózek stoi w pokoju. Uf nie było. Jestem uratowana. Hi hi

Ostatnia edycja:
Fanti to miałaś sen :) M wraca do domu i jedziemy zaraz na zakupy. Muszę sobie kupić spodnie ciążowe bo te co mam to mnie uginaja w brzuszek a on raczej będzie coraz większy a nie mniejszy hihi

Ja juz po zakupach :) niby pol godziny poza domem, a jaka radocha i odskocznia :D
Cocosh- nie chcialam urazic zadnej kobiety, ktora decyduje sie na powrot do pracy, bo nie o to mi chodzilo :) tutaj przeciez chodzi o kobiety pracujace na umowe o dzielo czy zlecenie. Ktore nie maja szans na macierzynski.

A ja cały czas leze... nic mi sie nie chce :/ muszę za płot isc po ziemniaki mój pojechał na strzelnicę miał mi pomoc z obiadem :( ogarnąć a zebrał 4 litery i tyle go ludzie widzieli hehh

reklama
Do góry