reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Barbra wszystkiego najlepszego :)

Fanti jakie śliczne torty :) moje tak ładnie nie wyglądają. Może w tym roku znowu spróbuję. Do 3 razy sztuka.

reklama
Fanti ale zdolniacha z Ciebie :D
Ja nie pieke bo nie mamy piekarnika w tym mieszkaniu :(
A jak miałam to nic oprócz biszkoptowegoo z masą owocami i galaretką i jablecznika nie umie :D

volka- właśnie, czemu kobiecie, która poświęca się i woli wychować dzieci nic się nie należy? przecież to też ciężka praca.
Jak urodziłam Emi i miała może z 5 mc, to usłyszałam od teście, że mam wracać do pracy- niestety ona na mnie nie czekała. Nie wyobrażam sobie zostawić takiego maleństwa i iść na 8h.

Sorry ale to już tak trochę masakra dla mnie więc się wypowiem ;) Poświęca się i woli wychowywać dzieci? XD A kobieta która wraca do pracy po urodzeniu nie poświęca się i jest wyrodną matką? XD Ona po powrocie z normalnej pracy, też wychowuję dzieci i wcale nie musi robić tego gorzej, a nie leży w łóżku i pachnie, więc nie rozumiem powodu "premiowania" kogoś bo postanowił zostać w domu.
Wiele kobiet nie stać na wyobraźnie i najzwyczajniej w świecie muszą wrócić do pracy nawet jeśli żal serce ściska. :)
Sorry za mój pogląd ale trochę mnie przerażają takie opinie :p

Ja np wezme cały rok macierzyńskiego bo mam taką możliwość a chce jak najdłużej zostać z moim maluszkiem :) potem praca po 7 godz bo matki karmiące pracują godzinę mniej tylko najbardziej mnie przeraża niedziela 10 godz bez mojego syneczka malutkiego jeszcze go nie ma a już wiem że ciężko będzie mi go zostawić na 10 chyba że bez względu ile godz pracy to zawsze mamie karmiące przysługuje 7 godz pracy to muszę sprawdzić
Fanti torty super też bym chciała tak potrafić robić :)

Fanti to ja zamawiam cos dla mojego meza 4 stycznia ma okragle urodzinki.!!!
Bardzo ladne i pewnie przepyszne, rozwijaj skrzydla! U nas koleżanka robi takie torty i zawsze pełno chetnych.!!!
Manka dowiedz sie dokladnie jak to z chorobowym bo np u mnie do miesiąca płacą 100% a jak dłużej to automatycznie na macierzyńskie. Na nockach to fakt nie powinnaś pracować niech Ciebie przesuna na inne zmiany! ! A jak nie moga dać Ci pracy zastępczej to do domku i musza Ci płacić. Poszukaj sobie na internecie, a najlepiej na direct.gov
kolorowych snów!!!

Dzień dobry Dziewczynki:) jak Wam minęła noc? Wyspane jesteście? M wrócił do domu o godz 23 a o 5 rano już jechał do Wolbromia:/ nie mam pojęcia o której wróci do domku, mam nadzieję że jak najszybciej bo Z tęskni za nim. Moja córka wstała po godz 6, a w tyg jak trzeba wstawać to budzi się po 8... możecie mi wyjaśnić dlaczego tak jest? Bo ja nie mam pojęcia:/

reklama
Ja dziś wcześniej na nogach i już po śniadaniu z mężem :)
Hehe jakoś mi się żaden tort nie przysnil :) hehe :p
Rano Grzesiu przemieścił się chyba z prawego na lewy bok :)

Do góry