reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Edit dziękuje ale powiem wam że na tych znajomych się chyba bardziej wkurzylam niż na męża on nawet nic nie wiedział o tym wyjeździe wspólnik powiedział że jedzie po auto i tyle już do roboty nie wrócił no ale cóż życie teraz ogladalismy razem film i zaraz do łóżka idziemy :)

reklama
Dziewczyny mi wlosy przed ciaza sie przetluszczaly masakrycznie,teraz tez :crazy: Myje codziennie inaczej mam tluste straki.A zwlaszcza ze sie poce strasznie teraz to grzywke mam zaraz tlusta ...

Ja sobie pocwiczylam ,przez ostatnie 2 dni nie mialam czasu,wczoraj kolezanka u mnie byla,Dzis zdarzylam :-)

Wzielo mnie na Zmierzch i ogladam sobie 1 czesc :-D

Tak to jest ze spółkami Barbra... M tam miał jak prowadził z kolegą spółkę...oni wyjeżdżali gdzie się da a my nigdzie... przez całą ciążę z Zuzka byłam sama w domu w dodatku robiliśmy gruntowny remont w domu a M 300 km od Katowic na budowie... i tak do końca mojej ciąży... a ja ciągle sama :/ nie było go w domu przez 5 dni w tygodniu... fakt że na każdą wizytę u lekarza przyjeżdżał do domu i był ze mną zawsze. Ale poza tym tylko za zakupy budowlane jeździliśmy przez weekend:/
Teraz ma swoją działalność i daje prace jego braciom... i to jest w ogóle porażka totalna...

Isia przez moment myślalam!ze moze jestes byłą mojego męża. Ten sam rocznik 82 i tez byli ze soba 7 lat,ale on nie jest z 3 grudnia :p. Ale dobry czlowiek jest,to fakt hehe.

Wygląda, że działa.. :confused:
Spróbujemy za parę miesięcy.. ;-)

Jakoś nie pewnie się czuję.. jutro mam robić tort.. zawsze kilka dni wcześniej wszystko planuję, układam sobie w głowie wszystko logistycznie co jak i w jakim czasie zrobić.. a tym razem idę z tortem na "łatwiznę", tylko opłatek tematyczny na wierzchu i zero myślenia.. :baffled:
Eh.. nie mam sił robić jak zawsze, kilka godzin sterczeć nad tym i z resztą nikt tego ode mnie nie oczekuje.. Gości jak zawsze mamy mało - tylko babcia i chrzestni. Może potem poszukam jego tortów i pokażę wam moje dzieła.. od czego się zaczęło i na czym skońćzyliśmy..

Fanti pochwal się :D Pewnie jak synuś mój będzie większy to z miłości do niego też się będę starać coś wyczarować :D Radość TWojego jak zobaczy Twój tort pewnie bezcenna :) Kochana mamusia z Ciebie :-)

reklama
Fanti koniecznie musisz nam pokazać swoje dzieła :)
Isia no właśnie mówiły jaskolki... Itp :) no cóż damy radę
Jutro na szczęście robota tylko do 13 i potem powiedzmy trochę razem a potem mama moja i teściowie wpadna w ramach dzisiejszych imienin :) mam straszna ochotę na ten sernik co mam w lodowce ale poczekam chyba do jutra :) wczoraj na noc na jadlam się owoców 1 pomarańcze 2 kiwi i 2 jabłka ale fajna noc miałam :)

Do góry