reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Gratulacje dla kolejnej rozpakowanej Mamusi! :-)

Oj dziewczyny po zwiększonej ilości gratulacyjnych wpisów wnioskuję że marzec już coraz bliżej ;-)

Hej dziewczyny :-)
Gratuluje kolejnej mamusi :-)

Dziewczyny sorki ze napisze tylko o sobie ale czasu malo.
My od wczoraj juz w domciu jestesmy nocka ok maly ladnie je a mnie teraz meczy nawal i walcze no i pomagam se przy tym odciagaczem a no i cierpie z powodu tych moich wkleslych brodawek ahhh myslalam ze tym razem bedzie lepiej ale i tak uzywam makladek bo inaczej synus nie umie sie zassac a jak ssal na samym poczatku to poranil mnie az do krwi :nerd: starszy syn powoli robi kroczki w strone brata ale juz dzisiaj coraz wiecej jest nim zainteresowany,slodki jest i te jego komentarze :-) dzisiaj wolal mnie mamo wez dzidzie bo placze albo wczoraj oznajmil ze tatus kupil dzidziusia :-)

Sorki dziewczyny ze wam nie odpisuje ;-) odpoczywajcie i korzystajcie z wolnych chwil bo potem to juz bedzie ciezko.

Sabrina, fajnie, że już jesteście w domku ;-)
Życzę Wam obojgu dużo zdrówka! Obyś szybko przewalczyła nawał (wszyscy polecają kapustę) i mogła synusia bez problemu karmić.
Buziaki :*

Dobrej nocy dla wszystkich!

O Kradz.. ! Normalnie nie mogę :) co wy się tak hurtowo rozpakowywujecue.. Ja w sumie tez juz czuje ze koniec blisko ale codziennie powtarzam naszemu Artyście, ze ma poczekać do 8go i zrobić mamie prezent.. :)

KRADZ pewnie jesteś juz po wszystkim wiec czekam na informacje o dzidzi!!!

A ja obstawiam że jeszcze kradz walczy...przytulam i trzymam kciuki. Ja też rodzilam Zosie po odejściu wód, u pierworodek to tak szybko nie idzie ale nasza kradz sobie poradzi. Już chcę pogratulować...!:-)

kradz....:-) czekamy kochana!!! aż się wzruszyłam jak Twój wpis zobaczyłam :tak:

a ja całą noc miałam schizę że wody mi się sączą... ale nic takiego nie miało miejsca... ehhh te emocje przedporodowe... :sorry:

reklama
Do góry