reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczyny :) ja tylko chciałam sie zameldować ze urodziłam i jestesmy w szpitalu.
Urodzilam 21 lutego w czwartek i piąte odszedl mi czop potem jakas wodna wydzielina być może wody:) na izbie przyjęć nie byli pewni została w piatek na noc na obserwacji no i w nocy dostałam skurczy wiec zaczelam rodzic :)
Maly 3650g dlugi na 54:) pozdrawiam wszystkie mamuśki i trzymajcie sie jak najdłużej w dwupaku bo teraz to juz roboty a roboty;)

reklama
fasolka gratuluje!!!

Kradz.. Jutro mam usg a w czwartek wizytę .. Mqm zamiar wsiąść juz sobie zwolnienie od poniedzialku.. Ale zobaczymy co powie pani doktor.. :)

gratuluję fasolka
z punktu widzenia wagi i długości to chyba nie chciałabyś być dłużej w dwupaku;-)

zdrówka mało płaczu i spokoju trzymaj się ciepło i oczywiście zaglądaj do nas

Fasollka ogromne gratulacje ;)
Dużo zdrówka dla Was ;*

Jesteście nie do ogarnięcia z tym łożyskiem. Haha :p

Z@t ja też się czuje totalnie jak babcia. Ostatnio najgorszą rzeczą jest zmywanie. Brzucho duży i musze się zginąć żeby dostać się wygodnie do zlewu, a ta pozycja wyzwala makabryczny ból pleców. Porażka...

Hej mam nadzieje, ze ktos mnie jeszcze pamieta! ;) Pomyslalam sobie, ze czas tu zajrzec i zobaczyc jak tam rozpakowywanie idzie. :-) Gratulacje dla Ssabriny i Fasolki!

reklama
Sealpap oczywiście że pamiętamy:-) ostatnio zastanawiałam się gdzie wywialo stary skład jeszcze z początków, no bo chyba nie na porodowke???
Kradz mi tam mój mikro brzuszek nie przeszkadza, tylko ciąży i się napina. No i spojenie i pachwiny i kręgosłup już nawala. Te ostatnie dni w terminie zawsze są pełne takiego wewnętrznego niepokoju. Ja się boję gdzie i kiedy mnie dopadnie i jak szybko opieka do dziewczynek przyjedzie, czy będę blisko domu i czy zacznie się od razu na fest czy da chwilę na przemyślenie swojego położenia...czytałam ze niektóre za trzecim porodem rodzą w 50 minut od pierwszego skurczu, a u nas w wawie jak pewnie wiecie most się spalił i aby dostać się na drugą stronę Wisły trzeba stać w korku:-S

Do góry