reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

ja dziś po 19 mogę już rodzić ;)
o 18 mój pierworodny ma koncert egzaminacyjny w szkole muzycznej.on zaliczy semestr, ja mu pogratuluję i mogę jechać :-).
więc proszę o stosowne przepowiednie ;-)

reklama
Dobra Elzbietka, wpisuje Cię w grafik porodów dzisiaj na 20 żebyś zdarzyła jeszcze kolację zjeść;-) ja mam takie przeczucie że póki Ty nie urodzisz to i moja się nie ruszy więc hmmm...do roboty:-D

Hej dziewczyny, jestem kwietniówką i w sumie nie wiedziałam gdzie napisać. Mam kontakt do wspaniałej kobiety, która robi śliczne akcesoria dla maluszków. Może któraś z Was jest zmęczona chińszczyzną w sklepach:)W razieczego można pisać: LaBashette@gmail.com 1.jpgZobacz załącznik 672598Zobacz załącznik 672599Zobacz załącznik 672600Zobacz załącznik 672601Zobacz załącznik 672602

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 48
Ja też poproszę o przepowiednę, a co ;-)
Póki co nie mam żadnych przeczuć ani wyobrażeń jak będzie.

Mam nadzieję, że Kradz choć nie pisze już dawno jest po, nie męczy się i podziwia swój Skarb...

A olej rycynowy na co i po co? A wiecie coś o naparze z liści malin, gdzie kupić, jak pić?

A ja małego glaskam sobie po pleckach.. Bo caly czas leży po lewej stronie mam krzywy brzuch i widać jak leży calkiem po lewej można wyczuć kolanko :)

No wlasnie u mnie te ruchy mocne i bolesne i tez wszystko widac...
Kradz juz 11 godzin bez info:( mam nadzieje ze juz urodzila albo chociaz zzo dostala

reklama
Do góry