reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
margerrita moje Gratulacje kochana!!!! Duzo zdrowka i sil dla waszego synus is,bedzie dobrze!!!!
Justynka super ze I u was juz lepiej a teraz trzeba isc na przod i nie ma co gdybac co by bylo gdyby ;-) najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze bez wiekszej tragedii kochana a takie wspominanie bedzie Cie wprowadzac w zly i smutny nastruj.Zdroweczka dla Twojego faceta!!!
kradz Ja mysle ze taka liste z rozpakowanymi mamusiami mozna zalozyc tutaj na ogolnym bo to beda tylko Dane bez zadnych zdjec i prywatnych dodatkowo ktorymi nie chcemy sie dziekic itd a tam na zamknietym stworzyc galerie z naszymi maluszkami ;-)
Elzbietka powodzenia daj znac jak bedziesz po ;-)

Ostatnia edycja:
Kradz.. popieram Sabrine takie info moga być na ogolnym niech kwietniówki się szykują ze powoli my zaczynamy się rozpakowywać

Margerrita trzymam kciuki za małego i gratuluje ! Na pewno bedzie wszystko dobrze , w 34 tygodniu dzidzius juz jest silny :)
Ja chodze wkurzona od wczoraj... znajduje sie pelno doradcow gdzie mam rodzic i jak :/ jak powiedzialam ze w moim miescie to nagle uslyszalam lawine krytyki ze tu nie ma sprzetu , ze tu zmarnuja dziecko a z kolei w innym miescie tez zle i tez nie tak. A moja znajoma rodzila wlasnie w miescie moim rodzinnym i ten sam lekarz wykonywal jej cesarskie ciecie i mowila ze czula sie jak ksiezniczka , dziecko od razu dostala na piers , opieka cudowna i zachwalala... takze ja juz mam wode z mozgu i nie wiem co robic ;/

Margerita gratuluję!!! dużo zdrówka dla was Trzymam kciuki za powodzenie operacji
Justynka zdrówka i spokoju
Charlie ile rodzących tyle opinii trudna decyzja zależy jak Ty się czujesz po bezpośrednim kontakcie, mówiłaś że jesteś zadowolona więc niech ci nie robią wody z mózgu

W sumie to racja. Listę przekopiuję tutaj, a tamtą też zostawię i przy wszystkich informacjach będą jeszcze zdjęcia.

Charlie , Sunajka ma racje ile rodzacych tyle opini.. o moim szpitalu tez mowi sie wiele.. jedni ze jest swietnie wyposażony a inni ze personel do dupy.. i takie blędne kolo.. ja mimo to ze opieke od poczatku mam ch...... ;/ bede rodzila tu u siebie na miejscu.. bo w zasadzie nie widze roznicy.. dla mnie szpital to szpital.. jednych obsłużą tak innych siak.. tak samo jak w sklepie..

Charlie dokladnie tak jak dziewczyny pisza,nie da sie wszystkich zadowolic i dla jednych szpital i obsluga bedzie super a dla drugich juz nie wiec wszystko tez zalezy od Ciebie i Twoich odczuc po ostatnim spotkaniu ze swoim lekarzem i jakie wywarl na Tobie wrazenie i odczucia i nie daj sobie teraz mieszac bo to Ty tam bedziesz lezec a nie tesciowa,kuzynka czy jakas ciotka.

Ja mam dzisiaj dzien lenistwa,wczoraj posprzatalam i obiad ugotowalam wiec z synkiem sie dzisiaj obijamy ;-) :-D

co tu się dzieje??? mamy jakieś maluszki już??????????? nie dam rady teraz nadrobić... ja bez neta byłam całkowicie teraz ale za 2 dni mi w końcu montują... więc nadrobię was...

... ok doczytałam... margeritta..gratulacje i oczywiście trzymamy kciuki z całej siły!!!!!!!!!!!!! dużo dużo zdrówka!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Listy zrobione. Niech się kwietniówki mobilizują haha ;)

Ja dziś aktywnie, sprzątalniczo-pralniczo-kuchenne rewolucje ;)
A nagrodą będzie bulgoczący w garnku żurek!

Do góry