reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Patrycja, to będziesz miała o czym zrobić post na blogu :-);-) Świetny pomysł z tym akwarium :tak:
Bo właśnie sama się zastanawiam jak pomalować pokój i jak go udekorować dla Maluszka. Na początku łóżeczko będzie pewnie w naszej sypialni, ale chcemy przygotować pokój dla dziecka też osobno właśnie teraz. Musze poprzeglądać jakieś strony z inspiracjami :tak:

Nie wiem czy pamiętacie moją przygodę z przytarciem auta na parkingu? Dziś jest jej szczęśliwy finał, bo odbieram autko od lakiernika! Hurra! :-D
Jak to się skończyło?, oczywiście Pan nie odebrał telefonu mimo, że zostawił go na policji. Podejrzewam, że po prostu chciał mieć czyste sumienie i odbierać po prostu nie zamierzał. I pewnie nie spodziewał się, że mam jego rejestrację od świadka. Tak czy siak pan musiał się stawić na policję i pewnie dostał mandat. Ja po ponad 3 tygodniach dostałam w końcu notatkę ze zdarzenia i mogłam zgłosić sprawę do jego ubezpieczyciela. Byłam przygotowana na ustawowy czas 30 dni czekania na wypłatę, a tu niespodzianka - po tygodniu kaskę miała na koncie.

Anula, na pewno będą same pyszności!!! życzę miłego wieczoru :-)

Hej marcóweczki :)

Się witamy z Fasolką grzecznie :)
Ja jutro prawdopodobnie ostatni dzień w pracy chociaż jedna osoba usilnie mnie namawiała żebym się jeszcze wstrzymała bo jestem
bardzo potrzebna a nie ma za mnie zastępsta ehhh.....
Całe szczęście mój dział jest wyrozumiały i każą zmykać i wypoczywać :):)

Żgutek Żguteczku ja Cię tulam bardzo mocno :):)

Heven jaka cudowana dzidzia :):) ja też chcę już nowe foteczki :)

My robimy lekki remont pokoju w przyszłym tygodniu ale raczej bez szału bo w przyszłym roku o tej porze
to już raczej będę przeprowadzona do UK i tam będziemy wszystko robić na cacy :)
Ja ostatnio wszystkich tymi myszami straszę więc nikt nie może mi niczego odmawiać :)

Patrycja fajny pomysł z rybkami :) Ja gdzieś kiedyś widziałam takie super drzewo i też sobie takie wymarzyłam
tylko ja talentu nie mam i nie znam nikogo kto mógłby pomóc:)

Gratuluję udanych wizyty i trzymamy kciuki za te zbliżające się :)

Anulka hiszpańska kolacja ale masz farta! My mamy zbajomych Hiszpanów tzn ona hiszpanka a on anglik ale gotuje tak ze ona mówi ze jest lepszy niz ona. :) mniam!

Kradz super ze wszystko rozwiązane z samochodem.

Moj dziec chyba cus przyniósł ze szkoly bo wymiotuje i jie chce jesc. Super. Tego mi bylo trzeba.

Iman ty NASZA PANNO MŁODA ;* :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Już nie taka młoda :-D

Iman szczęścia, całusów, dzidziucha zdrowego, szalona panno młoda czekamy na zdjęcia i kawałek tortu :biggrin2:

Dziękuję bardzo :-* Czemu szalona? :-p

Iman i od Ciebie też mają być fotki i to dużo...szalona kobieto!!!!

Będzie dużo fotek :-)

No i obowiązkowo zdjęcia ze ślubów. Dobra, może być też zdjęcie tortu zamiast wysłanego kawałka;-)

Tort będzie w przyszłym roku na ślub Kościelny. W sobotę robimy tylko obiad dla najbliższych i pieczemy same ciasta ;-)

Iman, ze ślubu musisz nam jakieś fotki powrzucać, jestem ciekawa jaką sukienkę wybrałaś? ;-)
u nas remont tez zaczyna się od poniedziałku. Będzie pełno kurzu i syfu i te się bardzo szybko nie skończy (no może miesiąc nie, ale ponad 2 tygodnie na pewno), ale dam radę. To w końcu ostatni etap. :biggrin2:

Zdjęcie sukienki mogę zaraz wkleić. Co do remontu to my musimy się wyrobić w tydzień bo na tyle mój narzeczony przyjechał :-)

CAM00132.jpgCAM00133.jpg

Załączniki

• CAM00132.jpg
    CAM00132.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 44
  • CAM00133.jpg
    CAM00133.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry