reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Patrycja, to będziesz miała o czym zrobić post na blogu :-);-) Świetny pomysł z tym akwarium :tak:
Bo właśnie sama się zastanawiam jak pomalować pokój i jak go udekorować dla Maluszka. Na początku łóżeczko będzie pewnie w naszej sypialni, ale chcemy przygotować pokój dla dziecka też osobno właśnie teraz. Musze poprzeglądać jakieś strony z inspiracjami :tak:

Nie wiem czy pamiętacie moją przygodę z przytarciem auta na parkingu? Dziś jest jej szczęśliwy finał, bo odbieram autko od lakiernika! Hurra! :-D
Jak to się skończyło?, oczywiście Pan nie odebrał telefonu mimo, że zostawił go na policji. Podejrzewam, że po prostu chciał mieć czyste sumienie i odbierać po prostu nie zamierzał. I pewnie nie spodziewał się, że mam jego rejestrację od świadka. Tak czy siak pan musiał się stawić na policję i pewnie dostał mandat. Ja po ponad 3 tygodniach dostałam w końcu notatkę ze zdarzenia i mogłam zgłosić sprawę do jego ubezpieczyciela. Byłam przygotowana na ustawowy czas 30 dni czekania na wypłatę, a tu niespodzianka - po tygodniu kaskę miała na koncie.

Anula, na pewno będą same pyszności!!! życzę miłego wieczoru :-)

Hej marcóweczki :)

Się witamy z Fasolką grzecznie :)
Ja jutro prawdopodobnie ostatni dzień w pracy chociaż jedna osoba usilnie mnie namawiała żebym się jeszcze wstrzymała bo jestem
bardzo potrzebna a nie ma za mnie zastępsta ehhh.....
Całe szczęście mój dział jest wyrozumiały i każą zmykać i wypoczywać :):)

Żgutek Żguteczku ja Cię tulam bardzo mocno :):)

Heven jaka cudowana dzidzia :):) ja też chcę już nowe foteczki :)

My robimy lekki remont pokoju w przyszłym tygodniu ale raczej bez szału bo w przyszłym roku o tej porze
to już raczej będę przeprowadzona do UK i tam będziemy wszystko robić na cacy :)
Ja ostatnio wszystkich tymi myszami straszę więc nikt nie może mi niczego odmawiać :)

Patrycja fajny pomysł z rybkami :) Ja gdzieś kiedyś widziałam takie super drzewo i też sobie takie wymarzyłam
tylko ja talentu nie mam i nie znam nikogo kto mógłby pomóc:)

Gratuluję udanych wizyty i trzymamy kciuki za te zbliżające się :)

Anulka hiszpańska kolacja ale masz farta! My mamy zbajomych Hiszpanów tzn ona hiszpanka a on anglik ale gotuje tak ze ona mówi ze jest lepszy niz ona. :) mniam!

Kradz super ze wszystko rozwiązane z samochodem.

Moj dziec chyba cus przyniósł ze szkoly bo wymiotuje i jie chce jesc. Super. Tego mi bylo trzeba.

Iman ty NASZA PANNO MŁODA ;* :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Już nie taka młoda :-D

Iman szczęścia, całusów, dzidziucha zdrowego, szalona panno młoda czekamy na zdjęcia i kawałek tortu :biggrin2:

Dziękuję bardzo :-* Czemu szalona? :-p

Iman i od Ciebie też mają być fotki i to dużo...szalona kobieto!!!!

Będzie dużo fotek :-)

No i obowiązkowo zdjęcia ze ślubów. Dobra, może być też zdjęcie tortu zamiast wysłanego kawałka;-)

Tort będzie w przyszłym roku na ślub Kościelny. W sobotę robimy tylko obiad dla najbliższych i pieczemy same ciasta ;-)

Iman, ze ślubu musisz nam jakieś fotki powrzucać, jestem ciekawa jaką sukienkę wybrałaś? ;-)
u nas remont tez zaczyna się od poniedziałku. Będzie pełno kurzu i syfu i te się bardzo szybko nie skończy (no może miesiąc nie, ale ponad 2 tygodnie na pewno), ale dam radę. To w końcu ostatni etap. :biggrin2:

Zdjęcie sukienki mogę zaraz wkleić. Co do remontu to my musimy się wyrobić w tydzień bo na tyle mój narzeczony przyjechał :-)

CAM00132.jpgCAM00133.jpg

Załączniki

• CAM00132.jpg
    CAM00132.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 45
  • CAM00133.jpg
    CAM00133.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry