reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup przytulam i ja Ciebie, to mamy dzisiaj podobnie piękne określenie uśmiałam się.

Aż chce się stwierdzić przerażający fakt:
10628406_371224423002825_7959139862924314055_n.jpg

Załączniki

• 10628406_371224423002825_7959139862924314055_n.jpg
    10628406_371224423002825_7959139862924314055_n.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
witam wszystkie marcowe Mamy:)
To już prawie połowa ciązy a ja dopiero tu trafiłam:zawstydzona/y:
trochę głupio mi było dołaczyć bo Wy wszystkie już takie zżyte, ale spróbuję :)
Jestem Beata i oczywiście również mam termin na marzec, w sumie to już jestem marcową mamusią 2010 a teraz będe po raz drugi marcóweczką:) przynajmniej takie sa założenia ;) bo według usg jest o ponad tydzień do przodu więc moze załapać się na końcówkę lutego, ale według OM termin mamy na 8 marca:)

Fasolka witamy :) bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś.
Zapraszam do zapoznania się z regulaminem :) znajdziesz go na samej górze maszego działu.
Wpisz się również na listę marcóweczek.

Dziewczyny z@t na forum niestety nie widać. Z Iman zrobimy na dniach porządek z listą marcóweczek.

Patrycja, a ty masz fotki przed i po przygotowaniu pokoiku dla maluszka? Skończyliście już (w sensie dekoracji itp. bibelotów), czy czekacie do poznania płci?:happy2:

fasolka i martusia witajcie fajnie że dołączyłyście do nas w kupie razniej :-)
madwa ja skierowanie na usg dostałam w 19 tyg a usg połówkowe może być zrobione do 24 tyg ciąży

Ostatnia edycja:
Kradz czekamy na płeć :)
Nie mam niestety przed ale był to zwykły zagracony pokój pomalowany na biało. Teraz są błękitne ściany, szafa i regalik mały. Musimy dokupić komodę z przewijakiem i łóżeczko. Teściowa jest malarką ma nam wymalować rybki na ścianach bo wymyśliłam sobie takie aquarium z tego pokoju, bo to dobre dla chłopca i dziewczynki. Meble są białe. Jak poznam płeć to zacznę dobierać dodatki bardziej pod kątem dziewczynki lub chłopca.

Hej. Ciekawe co z marcóweczkami, które dawno się nie odzywały... Charlie, Kordosia, Zot... Jeszcze kolka się znajdzie... Mam nadzieję, że u noch wszystko dobrze...

Dziś wieczorem jedziemy na kolację do możliwie przyszłych teściów mojej szwagierki - skomplikowane, co? Ha, ha. Jak się dowiedzieli, że przyjeżdżamy, to stwierdzili, że muszą nas poznać i przygotują bardzo hiszpańską kolację. Super. Już nie mogę się doczekać:-)

Wysłałam do Was słonko i tyle, że tu go nie ma od paru godzin, ale gorąco jest...
Buziaczki

A i witam kolejną marcóweczkę:-)

reklama
Do góry