reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Haha :)

Mam nadzieję, że więcej się taka sytuacja nie powtórzy i nikt życzliwy się tu znowu nie pojawi.

Dla wyjaśnienia: ktoś próbował usunąć nasz wątek przez oznaczenie go jako spam, dlatego był on przez jakiś czas niewidoczny.

Haha, Patrycja, bo tak spamujemy jak szalone! :-)
Żgutek, mocno Cię przytulam. Wysłać Ci pocztówkę z buziakami z Torunia? ;-)

Dziewczyny, muszę zapisać dzisiejszy dzień w kalendarzu! Bobas tak się chyba podjarał spotkaniem z jedną z ciotek histeryczek (no, wiadomo - historyczek), że postanowił dać konkretnie znać, mianowicie ostro fikał, aż Adam czuł go na zewnątrz!!!
:-D

O mako, ale wam już zadroszczę tych ruchów... Ja pewnie jeszcze chwila...
Idę szykować się na kolację. Szok, co? O tej porze. Mój syn się śmieje, że jeszcze ani razu nie poszedł spać w ten dzień, w który spał, ha, ha. Jak on biedny przestawi się na szkołę? Ale dzielnie lekcje odrabia:-)

Natalia, super!
Mi się ostatnio wydaje, że coś tam się gramoli w środku. Zdecydowanie inaczej niż jelita, poza tym za nisko. Czyżby moja damulka dawała o sobie znać?:-) Najwyższy czas, jutro zaczynamy 19 tydzień! :tak:

Heven, czy przypadkiem nie przesadzasz? ;-)

Sunajka
, oczywiście, że trzymamy kciukaski!!! &&& :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczynki!
Ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie... Mam nadzieję że choć odrobinkę... :tak:
Czytam Was codziennie ale zanim nadrobię posty z całego dnia wieczorem to jest już zwykle po 22 i nie mam siły na pisanie
Witam przede wszystkim nowe marcowe mamy oj co to się będzie działo w marcu na porodówkach :-D
No i widzę że nie tylko nowe mamy się ujawniają ale i nowe panny młode.
Iman wszystkiego dobrego i czekam z niecierpliwością na zdjęcia ślubne :tak:
Gratuluję też udanych wizyt
heven ślicznie ta Twoja dzidzia więc się wcale nie dziwię że się zakochałaś od pierwszego wejrzenia
Ja mam następną wizytę dopiero 24 października, teraz przerwa aż 5 tygodni bo mój gin ma urlop :sorry:
Poza tym powiedziałam wreszcie dyrektorce o mojej ciąży bardzo się ucieszyła, aż się nie spodziewałam że tak bardzo. Na razie wie w pracy tylko ona i moja najbliższa koleżanka, a podobno po mnie nie widać "nic a nic" ;-)
Poza tym od kilku dni czuję wiercenie się dzidzi, aż jestem zdziwiona że tak szybko, bo w pierwszej ciąży pierwsze "bulgotki" poczułam w 19 tygodniu :-D
Moją małą próbuje powoli oswajać z tym że będzie mieć siostrę.
Od dziś powtarza "mamusia ma dzidzi w brzuszku" :-D
Pozdrawiam Was cieplutko
Anulka a Ciebie poproszę podeślij też w moje okolice trochę ciepełka :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry