reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hmm szkoda... A wszystkie co miały pancerne szyjki juz dawno porodziły.. Bo nie wiem wczoraj sobie zbadać chciałam czy się skróciła choc troche i wymacałam ze na czubku jest taka miękka bardzo jakby pofalowana.. A wczesniej na początkach ciąży była twarda i gładziutka.. I nie wiem czy ona się teraz otwierać zaczyna jakis czy co...

Ja też nie badam, nie wiem jakbym miała to zrobić z tym brzuchem :p
A co do seksu to chodzi mi o pozycje właśnie, bo nasze to katastrofa, aż mieliśmy przerwy, zeby się wyśmiać :p

No ja mam maly brzuszek wiec nie mam problemu wielkiego.. Ale co do pozycji to np. Taka na boczku.. Facet leż na boku a kobieta na plecach tylkiem do jego skarbow.. :) przerzuca nogi przez jego biodra .. W kamasutrze to chyba "kondor" się nazywa.. Oczywiście wszelkie pozycje od tylu.. Na jeźdźca ale ta jest w tej chwili dla mnie hardcorem bo ja mam tam krótko a eS. Jest dlugi :p i taka pozycja co ostatnio ja odkryłyśmy, ze jest teraz ekstra mimo ze wcześnie taka nie byla.. Facet klecczy przed łóżkiem , kobieta leży w brzegu lóżka na plecach.. No i wiesz.. Ta jest ekstra.. Mowie Ci ze po tej to wejdziesz na sufit normalnie.. :p

Hej dziewczyny, ja tez nadal w dwupaku. Sex mimo ze jest to moje dziecko tez chyba to lubi bo za nic nie chce wyjsć :(
Bachuta u mnie tez sprawdza sie opisany przez Justynke ,,kondor" najwygodniej i chyba najprzyjemniej w obecnym stanie :)
Ja mam ambitny plan urodzić do czwartku, bo nie mam juz ochoty spotykać sie z moja położna i wysłuchiwać, ze to juz niedługo...
Miłego dnia!

widzę że trójkąciki seksowe w modzie wczoraj były;-) u mnie też
ale dwupak nadal trzyma
Nie chciał wyjść to dziś musiałam badanie krwi zrobić jutro wizyta u lekarza zobaczymy co powiem myślałam że już nie dotrzymam skoro rozwarcie było
ja szyjki nie badam sama
Dziś prezentu na imieniny też raczej nie zrobi
postanowiłam zainwestować w herbatę z liści malin może psychika podziała

Sunajka, ja te herbatę pije juz ponad dwa tygodnie po dwa kubki dziennie i wsypuje dwie czubate łyżeczki tej herbaty i nic :( ale mam mam nadzieje ze na Ciebie podziała :) powodzenia hehe
Kurczę moje dziecię bardzo mało sie ostatnio rusza. Ma tylko takie krótkie okresy gdzie sie przeciąga a tak to prawie wogole.... U was tez tak jest?

reklama
Elżbietka no cóż poradzić:) Ty juz szczęśliwą mamusia cieszysz się Michasiem my narazie możemy pocieszyć tylko paróweczkami naszych mężczyzn :p

Sunajka no widzę ze tylko ja jestem takim świrem i sie macam po szyjce.. :) hahahah.. Kontrola musi być jak nic nie mogę się dowiedziec od mojej gin.. Ona ostatni raz gdy siedziałam na fotelu o niej to bylo jak mi badała tego hemoroida, a do szyjki to zaglądała chyba jakos na poczatku stycznia..

Kasita chcesz się zamienić?? Ja coraz częściej słyszę to pstrykanie w brzuchu.. Dziś aż się w nocy budziłam tak głośno pstrykałam.. A maly wierci się jak piskorz.. Robi mi z brzucha meksykańską fale.. Mam nadzieje ze się nie obróci źle jakos :(

Do góry