reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Xenian na nas sie tu pol rodziny M obrazila, bo nikogo nie zapraszalismy. ale jak tu zapraszac jak zostawilismy w domu bajzel na kolkach i jeszcze przez tydzien nas nie bylo. jak wrocilismy to tez nie dalo sie przeciez po prostu tego ciagiem ogarnac, bo Teos potrzebowal opieki nas obojga. takze torche trwalo zanim to ogarnelismy jakos. a obrazanie sie rodziny mielismy szczerze w dupie. musza zorzumiec, ze nie kazdy jest taki sam i chce na dzien dobry miec ludzi w domu.
w sumie byl u nas brat M z narzeczona i moja przyjaciolka.bna srode teraz umowila sie kuzynka M z rodzina i zapowiedzieli, ze przywioza pizze ( wiec sie nakarmia sami - jak dam rade zrobie ciacho). taka prawda, ze niektorych trzeba trzymac krotko bo inaczej na glowe wejda.

co do karmiania to wyslij tatusia po nakladke silikonowa i sprobuj jak najszybciej. tez co prawda trzeba ja myc i wyparzac, ale jednak nie ma porownania z butelkami odciagaczami itp.

reklama
Dziewczyny mam pytanie zaczyna bolec brzuch w dole jak na okres tak mocniej i do tego napina mi się brzuch czy to zaczynają się skurcze??
możecie mi powiedzieć? może to się coś rozkręca

Ja mam tak od piątku.. Dziś dodatkowo zrobil mi się jakis dziwnie lepiący sie śluz w sporej ilości ale przezroczysty.. Moze to ten czop cały.. Nie wiem sama... Moze kiedys urodzę :p

Też właśnie śluzu mam dużo od kilku dni ale dziś to już wogole. No zobaczymy co to będzie:-D
Justynka może powoli nas bierze:-D

Ostatnia edycja:
Xenian mi położna przy pierwszym dziecku poleciła posmarować sutka glukozą rozpuszczoną w wodzie albo delikatnie wyciśnij mleko z piersi i posmaruj sutek albo nakładkę
rozmasowanie piersi też pomaga mleko lepiej leci dzieciaki to małe nerwuski jak dobrze nie leci to lubią się postawić
a z tą rodziną to tydzień po narodzinach najlepiej powiadomić iż bobo się narodziło ;-)
co do śluzu ja tez mia łam dużo teraz mi się od kilku dni uspokoił a Hubercik siedzi w brzuszku
masakruje głową wylot ale skurczy nie mam nawet brzuch mi się nie napina

Paula moze u Ciebie sie rozkręci, ale ja takie bóle jak na miesiączkę plus napinanie mocne całego brzuch plus mocne bóle w krzyżu mam od tygodnia... Nie cały czas tylko czasami ale jednak i nic sie niestety nie dzieje. Co do śluzu to u mnie nic... Praktycznie susza...

reklama
Do góry