Cześć dziewczyny
My oczywiście już nie śpimy. Wczoraj po tym długim dniu zasnęłam o 20. Co prawda do 22kilka razy się przebudziłam, ale później spałam bardzo mocno. Teraz pewnie do 7 się pokręcimy i zaśniemy. Róża wierci się odkąd otworzyłam oczy. Nóżki ma bardzo nisko i kopie nimi w podbrzusze.
Heven Tyle informacji się tu przewija, że i tak dobrze kojarzysz.
Iman czekałam sporo, bo w sumie zdążyłam o tym zapomnieć zanim mi przysłali. To chyba idzie inpostem. Mi pierwszą przesyłkę uszkodzili, bo po prostu ktoś wrzucił za płot w momencie deszczu... Zanim to znalazłam to było do śmieci. Zadzwoniłam na infolinię i w ciągu 3dni priorytetem poleconym już przez pocztę przysłali jeszcze raz.
Właśnie dziewczyny z poza fb polecam zapisanie się do bebiprogramu. Dostaniecie teczkę na dokumenty ciążowe, płytkę z muzyką klasyczną dla dziecka i książeczkę o słuchu noworodków i mieszkańców brzuszków
Ciągle żyję wczorajszymi emocjami! Jak doktor tak ładnie ją opisywał kawałek po kawałku to wstrzymywałam się od płaczu z radości. Łezki i tak mi poleciały. Do tego mąż był taki szczęśliwy, że wzruszał mnie podwójnie.
Założę temat "pogaduchy" na dziale zamkniętym. Będziemy mogły tam pisać o rzeczach bardziej prywatnych, które niekoniecznie każdy musi czytać
Roni jestem z Tobą całym sercem i wierzę, że wszystko wyjdzie Ci dobrze.
A wszystkim życzę takich cudownych wieści jak nasze