reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Kradz no właśnie teraz to nie jelita ha ha, a jak nie mogłam ostatnio sięgnąć pod biurko to się zdziwiłam, dzisiaj po spacerze miałam problem z rozwiązaniem butów He He a to dopiero połowa.
Kręcę się pokładam zmieniam pozycję fotela ale ile można He He.

Dzisiaj postanowiłam pójść na pieszo część drogi do domu bo już mi tak to siedzenie dało popalić że musiałam to rozłazić trochę udało się przejść po drodze zgarnął Mnie mąż .
Wieczorem zaliczyłam kolejny spacer taki godzinny więc jakiś „sport” jest He He

Micela ja tęsknię za labem ale co zrobić za bardzo bym miała kontakt ze wszystkim a tak to od czasu do czasu poszkolę dziewczyny ze sprzętów. Już nie chce mi się pisać dokumentacji chyba, żebym musiała jakiś projekt ciekawy pisać albo nową metodę badań opracowywać a to co muszę czasem pisać nudne jak flaki z olejem. Dobrze, że masz ruch ja staram się od czasu do czasu chodzić ale jak idę do labu to tak mi śmierdzi np. mielone mięcho albo jakiś amoniak bleeeee.

K@sik ja hematokryt miałam właśnie poniżej ale to ponoć norma jak pisze Ana

Ana współczuję z samochodem, dobrze że Tobie nic nie jest a nerwy masakra

Heven no właśnie bardzo miła niespodzianka Mnie również czekała :-)
Roni trzymam kciuki za pozytywne kolejne wyniki, musi być dobrze

Dobry wieczór kochane :)

Ja całe dwa dni korzystałam ze słonka i całą dobę spędziłam z moją najlepszą z najlepszych
i z ukochanym chrześniakiem :)
Wybrałam się dziś na zakupy ale kurczę dopóki się nie dowiem kto mieszka w brzuszku to jakoś nie mogę
się zmusić do kupienia czegokolwiek .....Ale wybrałam łóżeczko i prawdopodobnie wózek więc mamy lekko z górki :)

Żgutek piękne masz widoki Normalnie zazdorszczę :)

Patrycja Kochana jeszcze raz gratuluję :) naprawdę super wieści :)

Co do wspólnych porodów to my chyba chcielibyśmy razem ale raczej się nie uda. Dojazd z UK zajmie mojemu
dobę a szkoda żeby tracił urlop i siedział ze mną bezczynnie w domu. Bardziej mi się przyda w PL po samym porodzie :)
Ale mam chętną przyjaciółkę, która zgodziła się dotrzymać mi towarzystwa na sali porodowej :)

kradz ja mam nadzieję, że moje przeczucie też mi dobrze podpowiada i będzie ONA :) ehhh...byle do kolejnej wizyty :)

KasikP ja ostatnio robiłam krew i hematokryt mam 38 a hemoglobine 12,4

heven to ja czekam na Lilę :):)

Roni trzymamy kciuki żeby wszystko było ok:)

Roni, kochana, wszystko będzie dobrze. :tak:

Dziewczyny, wybaczcie mi spam, ale przed chwilą tak się śmiałam, że aż się Bobas wkurzył. :-D
Screenshot - 06.10.2014 - 20:54:10.png

Załączniki

• Screenshot - 06.10.2014 - 20:54:10.png
    Screenshot - 06.10.2014 - 20:54:10.png
    10,6 KB · Wyświetleń: 46
My chcemy razem chcoc mam nadzieje ze to wyjdzie bardziej niz ostatnio. Ostatnio moj porod trwal 2 h i w sumie na koniec bylo juz malo fajnie bo tonaa lelarzy i polpzonych przynie . W koncu bylam juz na stole operacyjnym gotowa do cesarki bo ma nie chciala wyjsc a na stole operacyjnym stwierdzila wyjdzie naturalnie :) wiec tak to wyszlo z porodu rodzinnego

pisałam i się wszystko skasowało!!!!

Roni trzymam kciuki...wszystko będzie ok...super,że z dzidzią jest ok!!!!!!!

Zarunia to jak nic wywróżyłam ci Lilkę!!!!

reklama
Do góry