reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry Brzuchatki

Dobrego Dnia Wam życzę bez dolegliwości, jeśli dzisiaj ktoś wizytuje to oczywiście kciuki za Wasze wizyty

Patrycja jejku jak Tobie dobrze ja się cieszę, że w piątek też idę chociaż denerwuję się niesamowicie bo chciałabym żeby wszystko było dobrze. Uwielbiam czytać Twój blog jest tyle w Nim niesamowitych emocji. Pomysł z wątkiem świetny.

Micela synteza mmm moje klimaty napisałam Ci wiadomość na prix.

Zarunia oby była Lileczka, jestem ciekawa czy u Mnie w piątek nie wyjdzie na 4 D Julka ha ha.

A propo snu mnie śniło się dzisiaj że zaczęły się skurcze porodowe, leżałam na podłodze u przyjaciółki i próbowałam zatrzymać akcję porodową he he

Buziaki dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :happy:
Też jakieś dziwne sny miałam dziś. Ale jak się obudziłam to tylko molestować męża miałam chęć :-p

Coś pochmurnie dziś, ma się wypogodzić podobno. A na weekend zapowiadają ponad 20 st. Byłoby fajnie.
Mam dziś nastrój na twórczość, chyba kolczyki uszyję. Jakie sznureczki dałybyście do pomarańczowych swarovskich? :-)

Ewa ja to bym chciała żebyś bransoletkę wysmyczyła...taką jak z LILOU!!!!

Żgutek to ja krosuje paluchy za Julkę(moja teściowa ma tak na imię...ale jest na prawdę super człowiekiem)ja to dopiero 21 idę...może mi coś wtedy powie na temat płci..tzn powie kto tam u mnie zamieszkuje????
laski jeszcze nie tak dawno mówiłyśmy fasolki a teraz to już konkrecizny mamy w brzuszkach

Heven no dwa razy już wyszło że Wojtuś ale hmmm może jednak Julka, chociaż jak na początku straszliwie chciałam Juleczkę to teraz już się bardzo oswoiłam z myślą że jednak chłopiec. Jak wczoraj przeczytałam post Sofi że u niej zmieniła się płeć podczas badania to może i u Mnie się jeszcze zmieni

Witam się i ja z późnego rana:-)
Oj, jutro powrót już do domku... Bu...
Wczoraj znów byliśmy na kolacji u rodziców niedoszłego szwagra:-) Ana, gambasy, tortilla z bakłażanem, krokieciki z szynką, kalmary, serki i pysznie wyglądające suszone wędliny, na które mogłam jedynie popatrzeć... Jak w czwartek wejdę na wagę to się załamię i utworzę rekord na forum, zobaczycie:-)

A mysmy w niedziele wylądowali na dyżurze w szpitalu,chcieli mnie zostawic ,ale ublagalam o antybiotyk wiec lykam po 2 tabletki dwa razy dziennie palin 200mg mam nadzieje,ze dzidzi nie zaszkodzi.

Dobry dzień:-)
Roni kochana nic się nie martw zrobisz bardziej szczegółowe badania i wszystko będzie dobrze !!!!!! Przytulamy Cię mocno !!!!
Zarunia ty to masz wyniki jak byś w ciąży nie była:-) książkowe, Lilka oszczędza mamusie nie to co moja Lena mały pasożycik:-)
Żgutek dobrze że to tylko sen..do porodu jeszcze daleko;-)
anulka marcowa nie przesadzaj z tą wagą..pyszne hiszpańskie jedzenie jest warte grzechu:-)
Natalia miłej nauki:tak:
Ja zabieram się za ogarnianie naszego pięterka.. a około 11 idę na spacerek do sklepu bo piękna pogoda dziś aż żyć się chce a jutro
wizyta u Pani doktor:-):-)

reklama
Do góry