reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

sofi tak to już jest z tym podawaniem płci oby lekarz tym razem się nie pomylił , byłam dziś w lidlu i super ciuszki były dla maluszków

reklama
Ana, najważniejsze, że Tobie nic się nie stało! Tylko się pewnie biedna zestresowałaś. Auto się wyklepie i naprawi.

Anulka, ciuszki zapinane na plecach? To bez rozumu ktoś musiał zatwierdzić :szok:

Micela, musisz nam wrzucić zdjęcie brzuszka w takim razie :tak:

Patrycja ..jeszcze raz gratuluję córci,ale co mi się ubzdurało,że będziesz mieć Lilkę????aj dont noł!!!!!

co do magnezu to ja też biorę aspargin(zwiększona dawka magnezu i potasu)3 razy dziennie po 1 tabletce do odwołania i muszę wam napisać,że jest dzień do nocy....bóle brzucha jak ręką odjął....nogi nie bolą,skurczy brak....jestem zadowolona...bardzo!!!

Roni czekamy za sprawozdaniem!!!!
ja połówkowe mam dopiero 21 października.....tak długo...ehh

Sofi dlatego na ostatniej wizycie gin nie chciał mi spr płci..powiedział,że później sprawdzi jak już będzie małe prawdopodobieństwo,że może płeć nagle się zmienić a i takie przypadki miał...a pacjentki obrażały się na niego!!!!

Ana ale miałaś nerwówkę...niema co!!!!

a co do Ani Przybylskiej(*)(*)(*) to chyba wszystkie mamy takie same odczucia....ahhh szkoda słów...była rok młodsza ode mnie!!!!

O Boże, jem trzecią kanapkę z Nutellą, chyba cukier mi spadł. :-D A poważnie, to trochę się denerwuję, bo Adam pojechał zmianę promotora na uczelnię załatwić. Trzymajcie kciuki!
Roni, jak tam?
Kasik, mój hematokryt 35.4%, a hemoglobina 11.8. I tak jest postęp. :-p Brałam Tardyferon, a teraz mam żelazo w miksie witamin i to podobno wystarczy.
Patrycja, słodziutkie śpioszki! Ech, ja też już powoli wszystko w różu sobie wyobrażam. :p No dobra, chciałabym, żeby była Marysia, coby trochę krwi Adamowi napsuła. :-)
Ana, o kurczę, ale nerwówka. Jadąc na uczelnię trzy wypadki widziałam, nie wiem, co się dzisiaj dzieje. :eek:
heven, a ja mam dopiero 29. października! Geniusz ze mnie, tak się zarejestrowałam. :szok:
Anulka, a co Ty na fejsie psocisz? :-p Jeny, śpioszki na pleckach zapinane... Masakra. Ja jak mam guzik z tyłu, to się wściekam, a co dopiero dzieciątko... :szok:

Iman, dobre podejście :-p
Ana, nie zazdroszczę stresu. Ludzie czasem wyobraźni nie mają.
Natalia, aż mi się zęby skręciły na myśl o takiej ilości nutelli :szok:

Moja wizyta równo za 2 tyg, szybciej kalendarzu! Połówkowe i może w końcu poznamy płeć.
Ja dziś znowu pranie, ile to się ciuchów zbiera przy dzieciach :-p (jednym, a co będzie potem :eek:).
Niespodzianka z porcelana dziś, przez to moje gardło, nie do końca mi przeszło jeszcze.

Jestem. W dzidziolem ok. Plci nie ujawnilo ;) wystawilo sie pupa do matki. Niestety sa tez wiesci takie se. Mam kosmiczne wyniki cytomegalii. Musze zrobic dodatkowe badania na cito i nie wiadomo co dalej z nami bedzie.

reklama
Do góry