reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Żgutek miło mi, że lubisz czytać mojego bloga ;) szybko Ci minie czas i zaraz będzie piątek i zobaczysz maluszka.

Anulka nie myśl o wadze! Szkoda nie jesc takich pyszności:)

Mamusia dużo zdrówka!

KasikP to kciukasy za jutro:)

Kradz, śniłaś mi się, brzuchy sobie porównywałyśmy. A potem rodziłyśmy w tym samym dniu. :p :*

:-D:-D:-D Natalia, coraz lepsze te Twoje sny, ale kto wie, może będą prorocze ;-)

Roni trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze! :tak:

Żgutek, u Ciebie to dopiero hormony wyobraźnię wzmacniają:szok::-). Czekamy spokojnie z porodem do luto-marca :-D

Anulka
, przy takich rarytasach nie ma co na wagę spoglądać. W domku już takich pyszności pewnie nie będzie:-)

Mamusia, życzę dużo zdrówka!!! :tak:

Miłego dnia Dziewczynki i Fasolinki :-)

Zdrowk dziewczyny i powodzenia na wizytach
Dziewczyny o co chodzi z pasami coazowymi ja widze ze mam problem bo jak chwile pochochodze boli mnie jakby z tylu w pasie - mam nadZieje ze to nie rwa? Czy te past na to pomagaja?

Ostatnia edycja:
anulka!!!! kocham hiszpańskie tapasy... dlaczego właśnie siedzę w Poznaniu, a nie gdzieś w Katalonii na przykład... ech. Przywieź nam troszkę w walizce i puść gołębiem :) oprócz szynek bo surowych podsuszanych nam nie wolno :-D
mamusia, zdrowiej nam. Jeśli przepisali Ci dany antybiotyk i wiedzą, że jesteś w ciąży, to nie powinien on zaszkodzić dziecku. Lekarz wie, co może ciężarnej dać :) nie martw się, wszystko będzie dobrze!
Żgutek, ale Cię wyobraźnia ponosi ;-) ja akurat nie chciałabym zaskoczenia na USG więc niech nam ten Alek zostanie ;) zastanawiam się, czy jest możliwość, jak w 14tc powiedział mi pan doktor, że chłopczyk i w dodatku sama widziałam tego siusiaka tam, to czy istnieje ryzyko, że się pomylił? :D maaaaaaatko, oby u mnie nie :dry:
kradz, natalka, kto wie? może trafi Wam się porodówka w tym samym dniu :) ja to bym chciała z którąś z Was dziewczynki wylądować na porodówce. Ile tematów by było do dyskusji :D
kasik, zwykłe ciążowe pasy z materiału są lekkie bawełniane i nie podtrzymują pleców.. ale takie specjalne ortopedyczne podtrzymują lędźwie, odciążają kręgosłup i pomagają trzymać sylwetkę w dobrej pozycji. Mam na myśli coś takiego Ortopedyczny Pas Ciążowy Belly Up - Ceneo.pl
jeśli bolą Cię plecy to pomyśl o tym :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry bardzo :)

My dziś pospałyśmy do 10 :) cały czas mówię w o brzuchu w formie żeńskiej i bardzo się zdziwie jak będzie synuś :)

Żgutek na pewno będzie Wojtuś:) Chociaż mam znajomych, których usg też nieźle wprowdziło w błąd :):)

KasikP szczerze mówiąc to trochę się dziwie tak dobrymi wynikami bo mięsa nadal nie jem tylko ciągle te
pomidory i owoce :) A mała dba o mame bo wyciąga ze mnie sporo i dzięki temu jeszcze nie tyję :)

ana podobno jak już jest siusiak to nic się nie zmieni :) siusiak nie zniknie:) gorzej własnie z dziewczynkami :)

Miłego dnia i kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Zarunia my mówimy do brzuch per "mały" :) ciekawe czy faktycznie będzie synek. szczerze to ja już sama nie wiem, Najpierw chciałam synka, teraz myślę, że dziewczynka też by była fajna :). Jeszcze tyle czekania do 22...

Ewa&Kubuś ja ostatnio przypomniałam sobie o jednej z moich ulubionej potrawie brokuły w sosie beszamelowym zapiekane z serem u góry mmm :) i do tego rybka np. łosoś i bagietk czosnkowa. Chyba znów to zrobię w weekend.

Natalia my też was pozdrawiamy :) !!!

Mamusia szybkiego powrotu do zdrowia !!!

reklama
Ana89 mi z pierwsza ciaza tez mowili do 35 tygodnia,ze corka potem bylam w szpitalu na podtrzymaniu i inny lekarz oznajmil,ze syn i dal mi na potwierdzenie usg jaderek.
Ja mam dzis kapusniak.                              

Do góry