Tak tak, dobrze widzicie... Jest środek nocy;/ Zrezygnowałam ze spania w dzień, żeby przesypiać noc ale czasem nie działa;/
Co do łóżeczek, my planujemy kupić łóżeczko-tapczanik. To nieco większe łóżeczko, któremu można zdjąć boki i obniżyć te krótsze panele. Powstaje wtedy łóżeczko dla przedszkolaka. I zwracam uwagę, żeby miało ochraniacz, bo moja siostrzenica podczas ząbkowania poobgryzała swoje łóżeczko i wygląda to teraz bardzo niefajnie
Wszystkie mamy, które znam odradzają przewijak. Najlepsze, że nigdy go nie miały, więc w sumie skąd mają wiedzieć? Mnie się wydaje, że przewijanie na łóżku nie jest super wygodne. Marzy mi się komoda z przewijakiem tylko jeszcze nie wiem jaki rodzaj, bo w UK maluch leży wzdłuż komody a w Polsce jest tendencja, że przewijak jest nadbudowany prostopadle. I nie wiem... Niby wygodniej tak przodem do mamy, ale jak korzystać z szuflady wtedy?
Największy problem będzie z wózkiem... Bo nie potrafię się zdecydować i jest ogromnie trudno!!!
U mnie bilans wagi wciąż na minusie. Przez mdłości we wczesnych tygodniach schudłam ok 4 kg i przytyłam z tego 1-2 kg. A brzuszysko już mam spore. Zwłaszcza jak coś zjem i wieczorami