reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Heven przepis na nachosy obiecuję, że pojawi się jutro :) muszę go najpierw przetestować z mężem. Najwyżej jego otruję :p

Oliwkę Tołpy kupiłam w rossmanie, ale polecam też zakupy w ich internetowym sklepie. Przy pierwszej rejestracji za zakupy wydane powyżej 80zl ma się 30zł zniżki, a jest w czym wybierać. Zakochałam się w płynie miceralnym i żelu do mycia twarzy. Ale np. szampon jak dla mnie beznadziejny. Nie pieni się i bardzo słabo myje włosy. A i mąż mi podpowiada, że pasty do zębów mają super.

reklama
Micela ja mam straszne problemy ze spaniem, prawie co noc śpię na raty.

Konwalianka cudowny pokój ! Co do literek to oglądałam coś w tym stylu na allegro. Sama talentu raczej nie mam, więc nie porywam się na literki własnej roboty.

KasikP my często wyciskamy sok z pomarańczy i grejpfruta.

Roni bardzo współczuję i życzę zdrówka.

Margerrita najlepsze życzenia dla synka!

Kradz
super te literki J Ja też podobne oglądałam.

M.T.A.W witamy nową marcóweczkę J W wolnej chwili zapoznaj się z regulaminem i wpisz na listę marcóweczek.

Z@t cieszymy się, że wróciłaś. Sprawdź proszę wiadomości prywatne.

dobrze zapoznam sie i dopisze;)

dziekuje za przyjecie;)

ufff dobrze ze juz piatek;) ufff Tomi pojechal na wekend ze swoja klasa...Ala i Wito lobuzuja w pokojach:)

Witamy się ponownie wieczorową porą :)

My już po wizycie :) Bardzo dziękujemy za kciuki, z dzidzią wszystko dobrze, serduszko pięknie bije, dzidzia się kręci, wad żadnych nie widać uff.....kamień z serca :)
No ale nóżki podkulone więc nadal nie znam płci :) Nadal liczę, że to dziewczynka bo przecież chłopak już dawno rozłożyłby nóżki :-D
Teraz pozostaje mi czekać kolejne 3 tygodnie:) No ale od dziś oficjalnie jesteśmy na L4 :)
Dziewczynki i mam pytanko - bo wszedzie czystam, że połówkowe powinno się robić między 20-22 tyg a mi lekarz powiedział, że 23-24 tydzień - czy to nie będzie za późno???

kolejne usg mam 16 pazdziernika :tak:już nie mogę się doczekać ale też się denerwuje żeby wszystko było w porządku z maleństwem no i żeby chciało ujawnić czy jest chłopcem czy dziewczynką

Połówkowe robi się między 18,a 22. Z tego co lekarz mi mówił dużo zależy od sprzętu jakim jest wykonywane. Tzn. na lepszym mozna praktycznie wszystko zobaczyc wcześniej, a jezeli sprzęt jest kiepski to lepiej jak dziecko jest większe. Ja prywatnie idę 6, a na Inflanckiej zapisali mnie dopiero na 27 czyli 23tydzień ciąży. Po będę mogła powiedzieć Wam różnicę.
:(

Kopiuję mój wpis Zarunia;)
Super, że wizyta udana i przede wszystkim, że dzidzia zdrowa!

Ewa szybko Ci minie :) ja po półtorej miesiąca czekania w końcu w poniedziałek mam USG.

zarunia super że z dzidzią wszystko jest ok mi mój ginekolog mówił że usg połówkowe robi się najpuzniej w 24 tyg więc nie masz się czym martwić i mam nadzieje że na połówkowym poznasz płeć:tak:
patrycja trzymam kciuki za twoje usg połówkowe masz racje szybko minie ten czas sama nie wiem kiedy a to już 19 tydz leci

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki, ja dziś na badaniach z rana, później problemy z pociągiem, z synkiem i teściem - w skrócie jestem wyprana z energii, emocjonalnie wyczerpana i fizycznie czuję sie kiepsko.. mam dość:crazy: pociesza mnie fakt, że w poniedziałek wizyta byle wyniki badań były..

zarunia, co do usg to ja na skierowaniu mam: usg wykonane miedzy 18 a 22 t.c. więc każdy lekarz uważa inaczej, ja idę w 20t 5dniu; gratuluje wizyty

aa i dzis byłam w super farmie i kupiłam atoperal - emulsja do kąpieli za 13zł (przecenione z 25zł) data ważności maj 2015 - kupiłam z myślą o nowym domowniku

Ostatnia edycja:
reklama
Ja połówkowe i genetyczne mam w 18 tygodniu. Mam wskazania, żeby zrobić wcześnie. Ale mi lekarz powiedział, że połówkowe są między 18-24 tygodniem. Spora rozpiętość i pewnie co lekarz to inne przedziały.

Zmęczona jestem tym gorącym słońcem. Dziś wieczorem się nigdzie nie ruszam... Jutro jupi nad morze. Tam chłodniej, 26 stopni:-)

Do góry