reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Pojawiają się już pomysły na łóżeczka... Ja myślę nad turystycznym, u koleżanki się sprawdza bardzo dobrze. Jak myślicie?

I nie pamiętam, czy była tu już kiedyś dyskusja na temat kremów/oliwek na brzuszek, co by nie męczyć się z rozstępami... Polecacie coś konkretnego? W Rossmannie promocja na Tołpę jest teraz, zastanawiam się, czy nie zainwestować...

U mnie słonko ładnie przygrzewa, choć nad ranem brat musiał szyby w aucie skrobać!

Cześć Dziewczynki! Dawno mnie nie było, bo byłam na urlopie na Fuertawenturze przez tydzien, a potem w pracy duzo jeździłam po Polsce w biegu, wiec nie było na nic czasu. Podalam na pyszczek jak trup wieczorami. Ale wakacje były suuuuper! Az sie chce jeszcze!

Sciskam Was wszystkie, postaram sie co nieco doczytać.

Heven, ja tez nie czuje jeszcze ani jednego ruchu. A to juz prawie połowa. Buuuu martwię sie juz powoli. Ale wiem, ze mam lozysko na przedniej ściance.

Madwa reklamując mój blog haha zapraszam Cię na niego. Opisałam kosmetyki przeciw rozstępom z 3 rożnych firm m.in. Tołpa.
I chyba Tołpa to mój nr 1 jednak.

Madwa ja mam łóżeczko turystyczne i jestem mega zadowolona!!!!naprawdę super sprawa!!!!ja nie byłam do niego przekonana ale mąż powiedział,że jego księżniczka musi mieć takie łóżeczko!!!!!czego tam niema...kołyska ,moskitiera,budka z zabawkami,pozytywka,łóżeczko na kółkach,przewijak ...sama zobacz...ja mam bardzo podobny..tylko bez tych półek z przodu i bez siateczek po bokach i kolor jagodowy!!!!

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC BUJACZEK POZYTYWKA (4654626919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Melduję się po zakupach. Mineoli nie było, gatki tak :-p
Pytałam handlarzy na targu czy w ogóle widzieli w hurtowniach już to, to niestety nie. Może za wcześnie. Cytrusy w sumie się dopiero zaczynają dobrze. Mam za to mandarynki :-D
Kupiłam też bluzkę i jestem zadowolona.

Jeśli chodzi o Klupsia, to ja mam miś safari i jestem zadowolona :tak:

Patrycja, od poniedziałku siądę do Twojego bloga, zaraz z pracy się urywam, a w domu już nie siadam do komputera :)

Heven, łóżeczko cudne! Przeglądałam allegro za takimi, wybór ogromny, kolory, wzory... Niech no ja tylko poznam płeć, zacznę się rozkręcać z zakupami :D

O matko, u mnie rzeźnia pogodowa... 31 stopni... A co do cytrusów, to tu na drzewach są jeszcze zielone:-) Mandarynki:-)
Zaraz lecimy po pizzę, bierzemy kocyk i piknik robimy w parku:-)

Iman, wysłałam Ci dodatkowego gołebia na jutro z pogodą. Mam nadzieję, że doleci:-)

micela u mnie problem jest z wodą - u mnie w pionie prawdopodobnie pozapaychane rury
i jak leci woda to ja mam w domu wodospad. A drugi mądry zainstalował sobie coś co zwie się perlator
i niby oszczędza wodę.I też jak odkręca kran to mam wodospad w domu. I woda tak się leje od 4 rano do 24!! Fakt że w spółdzielni już mi powiedzieli, że nie bardzo wiedzą jak rozwiąć ten problem.....wrrrr
Chyba będziecie wysyłac mi paczki do więzienia bo jak nikt z tym nic nie zrobi to ja komuś zrobię krzywdę:)

kradz mebelki super :)

heven a łóżeczko turystyczne masz zamiast zwykłego?? bo ja też o tym myslałam bo nawet łatwiej
bedzie je potem spakować i przewieźć do UK :)

reklama
Do góry