reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

placek zrobiony..nic więcej mi się nie chce....pomyłam okna..wyprałam!!!

jutro mam ciężki dzień...eh..eh..ale damy radę

Zarunia super,że wizyta udana..ja też nie znam płci..póki co,ale mam nadzieje,że 21 się dowiem kto tam mieszka u mnie w brzuszku

reklama
Dzień dobry Brzuchatki

U Mnie pieknie słonecznie, dzisiaj zaliczam sklepy meblowe ostatnie elementy trzeba wybrac, oczywiscie bede sie oszczędzać,

Zarunia pewnie Lilka bo chlopaczki to od razu sie ujawniaja he he :-), tak jak Kradz pisala dziewczynki to damy he he

Iman Wszystkiego Dobrego Dzisiaj :-)

Dzisiaj będzie świetny dzień bo sobota wolneeee :-)

Mam nadzieję że u każdej z Was dzisiaj świetny będzie

Na suwaczku 19 tydzien czyli 20 PÓŁMETEK otwieramy Picollo he he

Żgutek- Super że już półmetek:) Ja dopiero kończę piętnasty tydzień,ale też już coraz bardziej czuję się "w ciąży"

Zarunia- Też jeszcze nie wiem co we mnie mieszka. Dowiem się (mam nadzieję) na połówkowym za miesiąc:D A nie ukrywam, że fajnie byłoby już wiedzieć. Nawet po to, żeby nawiązać z dzieckiem jakąś konkretną relację, bo wydaje mi się, że jak się już wie co to będzie, to dzidziuś staje się bardziej "nasz" i można się bardziej personalnie do niego zwracać, imię wybrać itd. Ja wciąż ruchów jeszcze nie czuję więc tym bardziej:)

Jak Wam brzuszki rosną? Stosujecie już coś zapobiegawczo na rozstępy? Ja nie wiem, czy w ogóle mi się zrobią, ale jako dziecko urosłam nagle o kilka cm i mam rozstępy na plecach i biodrach, więc obawiam się, że mam skłonności.

reklama
Xenian moja skóra jest na razie w nienaruszonym stanie. Nigdy nie miałam żadnego cellulitu ani rozstępów, wiec cieżko mi określić czy mam skłonności. Smaruję się od konca 3miesiaca. Co prawda aktualnie raz dziennie, ale będę dwa. Może pomoc, a nie zaszkodzi. Moj nr 1 to olejek Tołpa przeciw rozstępom, ale na blogu opisałam też 3inne kosmetyki, których używam.

Do góry