reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Heven, właśnie mojemu Mężowi bardzo wpadły w oko tego typu łóżeczka, bo on ma awersję do takich drewnianych klasycznych. Taaak no więc... jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy, bo ja już tworze w głowie wizję tego pokoiku więc będzie miał problem, bo jak to marcowy baran (dziewczyny z terminami po 20.03, ostrzegam :-p) jak się już uprę i nie znajdęczegoś innego równie śliczniastego, to nic innego mi się już podobało nie będzie :-D

reklama
my mamy dwa łóżeczka...drewniane i turystyczne!!tylko,że my mamy dom piętrowy i turystyczne stało u nas w sypialni a drewniane na dole w salonie a potem u młodego w pokoju,bo wyraził taką chęć!!!

kupilam wczoraj w Lidlu pomarańcza...jakie niedobre.....fuj...ble..szkoda kasy..dobrze,że tylko dwa!!!!

Iman hmm babeczki brzmi pysznie...ja robię dzisiaj placek z bezami i spirytusem,ale tego ostatniego nie dodam..nie będę faszerować dwójki dzieci spirytusem...mają jeszcze na to czas

A ja dzisiaj wieczorem mam zlot czarownic, znaczy babski wieczór :-D
Chyba zrobię kurczaka curry z przepisu naszej Anulki :tak: A weekend koniecznie muszę upiec keks. Taki z ogromną ilością bakalii :rofl2:

no dobra Patrycja a przepis na nachosy to gdzie????i jeszcze jedno pytanko gdzie kupiłaś ten wspaniały preparat na rozstępy Tołpy???

reklama
Do góry