reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie gotują - przepisy

Modro-ale super.Tez lubie dogodzic chlopu,taki zaraz zadowolony.
Edis-ale pysznosci to ciacho!!!Ptrzynajmniej z przepisu,az mi slina cieknie...

reklama
Magdalenka zapomnialam napisac ze....robilam pizze w poniedzialek z Twojego przepisu.....wyszla super moj m stwierdzil ze juz nie bedzie kupowal pizzy tylko mam mu robic:rofl2:.

A wczoraj wieczorem jeszcze garalete drobiowa robilam wyszla pyszna-palce lizac............

Hej,MM a masz przepis na tego orzechowaca?Mozesz podac???
Bo bedziemy w rozjazdach calutenki weekend z Julita od soboty rano oblatujemy groby w mojej rodzinie+obiad u moich rodzicow a potem prosto od nich jedziemy do tesciow i tam nocujemy do niedzieli z Juli.I chcialam wlasnie na swieta zawiesc obojgu parom rodzicow ciasto orzechowe!!!!Heeeelp!!!-ja nie chce JAKIEGOKOLWIEK przepisu z netu tylko SPRAWDZONY:tak:dysponujecie jakims?

karolka,szkoda bo chcialam sie "popisac":-D a ciastem z przepisu jakiegokolwiek to nie wiem czy mi wyjdzie.Nie chcialabym sie kompromitowac jakims zakalcem:-D

Dobrego orzechowca robi moja teściowa ale przepisu nie mam:sorry2:

A ma może któraś z Was przepis na dobry sernik? Najlepiej Złota rosa?
ja mam dobry przepis na sernik a wlasciwie kilka "izaura" "szachownica" i taki co jest duzo sera-nie wiem jak sie nazywa , "sernik wiedenski" i chyba cos jeszcze!!!

"zlota rosa" to jest jablecznik - przynajmniej ja taki jablecznik piekla,m

ewelcia-taaaak!to sernik wiedenski-PYCHAAAA!!!

jak bedziesz miala chwilusie to wrzuc te dobre przepisy na serniki-moge jeszcze zmienic opcje na pieczenie ciacha jutro bo zakupy jeszcze nie zrobione pod konkretne ciacho.A ja na diecie...no,ale maly kawalek zjesc moge,nie?

reklama
Do góry