reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

JegoBaba, mam pytanie, które może się wydać zupełnie z sufitu: kim jesteś z wykształcenia?

Motylki w brzuchu. Jejku, jejku. Jak sobie przypomnę, jak to było tych 11 lat temu.... mmm...to dopiero wspomnienia! Ale i tak za skarby bym nie wróciła do tamtych czasów, bo mam wrażenie, że z życiem jak z winem: z każdym rokiem lepiej smakuje.

reklama
JegoBaba, mam pytanie, które może się wydać zupełnie z sufitu: kim jesteś z wykształcenia?

Motylki w brzuchu. Jejku, jejku. Jak sobie przypomnę, jak to było tych 11 lat temu.... mmm...to dopiero wspomnienia! Ale i tak za skarby bym nie wróciła do tamtych czasów, bo mam wrażenie, że z życiem jak z winem: z każdym rokiem lepiej smakuje.
Koordynator ds. Systemu Zarządzania - głównie zajmuje się jakością, ale też poniekąd BHP i Środowiskiem, branża budowlana- dachy, systemy rynnowe, systemy wentylacyjne :)

Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??

Boze dopiero ta godzina :( i ze ja kawy nie cierpie moze by mnie na nogi postawila. Na 15.30 do rodzinnej lekarz po skierowania na badania :) jak ja sie tam zatocze.

Z innej beczki mam wrazenie ze moj brzuch z dnia na dzien robi sie cooooraz wiekszy :)

Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Wolyn ? Niestety to drastyczny film i na faktach moja psychika jest na to za slaba bo placze czasem i na wiadomosciach jak sie komus dzieje krzywda. Jesli myslisz ze dasz rade ten film uniesc to jako sam film jest podobno swietnie nakrecony. Dla mnie film o rzezi 50 000 ludzi to horror

Dziewczyny taki atak skurczu-naciągania macicy dostałam, że ani siąść ani się położyć :( pot mnie zlał i aż do ginki zadzwoniłam, kazała mi się u niej pokazać dzisiaj :( nie wiem co się dzieje, czy to stres przed ślubem, czy może od wysiłku (myłam dziś łazienkę, trochę gimnastyki mnie to kosztowało), boję się :(

Dziewczyny taki atak skurczu-naciągania macicy dostałam, że ani siąść ani się położyć :( pot mnie zlał i aż do ginki zadzwoniłam, kazała mi się u niej pokazać dzisiaj :( nie wiem co się dzieje, czy to stres przed ślubem, czy może od wysiłku (myłam dziś łazienkę, trochę gimnastyki mnie to kosztowało), boję się :(
Nie boj sie zapewne sie przemeczylas,odpoczywaj ginka cos zaradzi :*

Ojej a juz lepiej czy dalej trzyma? 'Może nospe weź... dobrze ze do ginki idziesz

Wołyń chyba tez nie dla mnie... ja wielu wojennych filmów nie oglądałam,ale dla mnie to mega stres i właśnie horror a nawet gorzej... nie umiem patrzeć na cierpienie zwierząt,a coś dopiero ludzi... :(

Trzymaj się i daj znać co jest. Może to z przemęczenia ??

reklama
Hmm my poznaliśmy się w sierpniu 2014 w Polsce były dosłownie 3 randki a na 4 randkę przyleciał do Anglii i już został [emoji173]️ jesteśmy szczęśliwi mimo ze tak szybko zamieszkaliśmy razem. Teraz to na prawdę niczego nie żałuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry