reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
U mnie kolega sie oświadczył dziewczynie 2 miesiace po tym jak ja 1 raz na oczy ujrzał i niecaly rok sie znali jak slub mieli. Teraz maja roczna core i wygladaja na mega szczesliwych. Nie ma reguly ile kto z soba musi byc. Deneruje mnie to bo znam przypadek jak bylo z sb jakos 15 miesiecy i rodzice zareczyn nieprzyjeli tzn zabronili o tym wspominac reszcie rodziny bo jak to tak szybko?! Ze niby oszaleli... Bylam swisdkiem mowienia im o tym i sama nie wiedzialam gdzie oczy podziac a oni musieli sie strasznie poczuc...zamiast gratulacji uslyszec cos takiego...

Ja wiem ze chrzesnice myli codziennie. Lepiej jej sje spalo wiec zaczeli tak myc i dalej myja. Na początku co 2-3dni chyba ale miesiac miala niecaly jak zaczeli codziennie

f2w3d5qptsjypkw2.png

Znam i takich co 8 lat byli razem w po 5 od slubu sie rozstali-różnice charakteru :O
Ja młoda kapalam co drugi dzien bo sie darła jak opętana a jak skończyła 2 m' to uwielbiała kąpiele i to ja bardzo wyciszalo i kapalam codziennie latem. Zima co drugi dzien teraz do przedszkola jak chodzi to tez kąpiel lub prychol co drugie dzien a tak to myje ja po prostu do spania i nie ma juz różnicy w zasypianiu. Lepetynke do 3 dzien musimy myc bo ma włosy do połowy placów i gęste wiec nie ma wyjścia

Ja byłam z ex nażyczonym 4,5 roku, mieliśmy brać ślub to usłyszałam od Niego, że On tego nie chce i , że generalnie to chce całe życie na kocią łapę i bez dzieci. Mój TŻ rozwiódł się po chyba 6 latach małżeństwa bo żona Go zdradzała. Tak, że różne scenariusze życie pisze.

reklama
chyba świeżość szybko mija :p my od 2 randki nie odstępowaliśmy się na krok i chyba szybko przeszliśmy do życia wspólnego i tak jakoś nam sielsko anielsko, ale już dawno nierandkowo :)
Ja lubię taką stabilizację, a W we mnie wpatrzony więc ..... :)

Zazdroszczę :) Jesteście dorosłymi ludźmi, wiecie czego chcecie, jesteście niezależni, spełnieni i jeszcze macie gorącą miłość, czego chcieć więcej :)

My jesteśmy razem od 15 roku życia, rok później we Wigilię, na raka zmarła jego mama...to był bardzo ciężki czas dla takich dzieci jakimi byliśmy, przeszliśmy razem to co najgorsze. Razem w ławce w liceum, wspólne mieszkanie na studiach, później poszliśmy razem na jeden kierunek kolejnych studiów.
W tym roku wszystko potoczyło się szybko - w kwietniu zaręczyny, w lipcu dowiedzieliśmy się o ciąży, a w sierpniu wprowadziliśmy się do naszego własnego mieszkania, a za 2 dni bierzemy ślub :p

Cieszę się z tego wszystkiego czego doczekaliśmy ale też żałuję, że ta nasza ognista, romantyczna miłość minęła lata temu...teraz M pracuje od rana do nocy, ja sama siedzę...

Zazdroszczę jak ktoś przeżywa takie chwile jak ślub czy dziecko w takim pięknym czasie w związku, kiedy czuje się motylki w brzuchu. My byliśmy wtedy na to za młodzi.

Do góry