reklama
Kleinekatia
Fanka BB :)
5,5 lat prawie.. i 1,5 po slubie po ok 9 msc po slubie mielismy ostre starcia ale przeszlismy to8 lat przed ślubem i ponad 2 po [emoji5]
ada1989
Mama Konradka :)
mamakasia no tak zapomniałam że ty też z uk[emoji6] możesz spróbować np z asdy albo sainsburys ewentualnie tesco choć nigdy ich sama nie próbowałam to słyszałam że są w porządku[emoji4] ja jeszcze wypróbuje te z aldi bo mam dosłownie pod nosem i na oewno kiedyś kupię w razie awarii[emoji2]
a usg w porządku, wszystko ok i najprawdopodobniej będzie chłopczyk[emoji4] jeszcze za 3 tyg potwierdzę bo mam usg jeszcze raz ze względu na to że dzidzia nóżek nie wyprostowala i położna nie mogła dobrze zmierzyć, tak więc cieszę się że będę miała okazję jeszcze raz podejrzeć malucha[emoji4][emoji4]
a usg w porządku, wszystko ok i najprawdopodobniej będzie chłopczyk[emoji4] jeszcze za 3 tyg potwierdzę bo mam usg jeszcze raz ze względu na to że dzidzia nóżek nie wyprostowala i położna nie mogła dobrze zmierzyć, tak więc cieszę się że będę miała okazję jeszcze raz podejrzeć malucha[emoji4][emoji4]
oj to u nas chyba najdłuższy stażDziewczyny, a ile jesteście ze swoimi lubymi ?
17 lat razem, od 14 lat mieszkamy razem i od 10 jesteśmy małżeństwem
ja też bardzo polecamBardzo lubie te rossnanowskie produkty od pieluszek po kosmetyki do dziecka babydream
absolutnie wszystkie produkty nam się sprawdziły
JegoBaba
tylko się nie śmiejcie, od 2 lutego 2016Dziewczyny, a ile jesteście ze swoimi lubymi ?
Dziewczyny a doradźcie mi cos
Dr wczoraj dał mi globulki bo stwierdził ze za duzo mam tej wydzieliny no i mam brać przez 10 dni a raczej nocy bo zakładać na noc. No i założyłam wczoraj a dzis mnie tak swędzi :O sorry za dosłowność ale normalnie usiedzieć nie moge co mam zrobic ?
Dr wczoraj dał mi globulki bo stwierdził ze za duzo mam tej wydzieliny no i mam brać przez 10 dni a raczej nocy bo zakładać na noc. No i założyłam wczoraj a dzis mnie tak swędzi :O sorry za dosłowność ale normalnie usiedzieć nie moge co mam zrobic ?
tylko się nie śmiejcie, od 2 lutego 2016
Jego ale to musiała byc szalona miłośc <3
katherinne
JegoBaba, od razu po różnych Twoich wypowiedziach czułam przez skórę, że jesteście świeżym związkiem, ale nie myślałam, że aż tak! My 11 lat razem, 7 po ślubie.
Z młodym mi się najlepiej sprawdzały dady. Pampersy jakoś błyskawicznie przesikiwał. A jak mu mąż kupuł te droższe pampersy, premium czy jakoś tak, bo myślał, że kupuje synkowi najlepsze co można - oooooj, to dopiero mieliśmy leczenie wysypki i odparzeń.... Także ja teraz w pierwszej kolejności po dadę sięgnę. Z chusteczkami uważajcie. Większość ma bardzo zły skład, trzeba by było poczytać, sroka o... pisze o tym. I tak na pierwsze miesiące najlepsza jest woda i wacik. Na spacer można parę zmoczonych wacików wsadzić do plastikowego pudełka i będzie jak znalazł. Mój syn mokrych chusteczek używa nadal i muszę się przyznać, że sama je lubię po numerze 2
Z kąpielą maluszków o ile się nie obfajdają po pachy nie trzeba szaleć. Raz na 2-3 dni spokojnie wystarczy, a tak to pupę porządnie wyszorować, buźkę przetrzeć i wystarczy. Nie ma co tej skórki tak męczyć. Podobnono my, dorośli, powinniśmy się myć raz na 2-3 dni, no ale wiadomo, że to nierealne Ciekawe jest to, że latem przez to całe mycie prawie nie jesteśmy w stanie skorzystać z witaminy D wyprodukowanej przez skórę pod wpływem słońca. Ona się wytwarza na powierzchni skóry i potrzebuje czasu, żeby się wchłonąć a my ją zaraz CIACH! Razem z sebum zmywamy.
Z młodym mi się najlepiej sprawdzały dady. Pampersy jakoś błyskawicznie przesikiwał. A jak mu mąż kupuł te droższe pampersy, premium czy jakoś tak, bo myślał, że kupuje synkowi najlepsze co można - oooooj, to dopiero mieliśmy leczenie wysypki i odparzeń.... Także ja teraz w pierwszej kolejności po dadę sięgnę. Z chusteczkami uważajcie. Większość ma bardzo zły skład, trzeba by było poczytać, sroka o... pisze o tym. I tak na pierwsze miesiące najlepsza jest woda i wacik. Na spacer można parę zmoczonych wacików wsadzić do plastikowego pudełka i będzie jak znalazł. Mój syn mokrych chusteczek używa nadal i muszę się przyznać, że sama je lubię po numerze 2
Z kąpielą maluszków o ile się nie obfajdają po pachy nie trzeba szaleć. Raz na 2-3 dni spokojnie wystarczy, a tak to pupę porządnie wyszorować, buźkę przetrzeć i wystarczy. Nie ma co tej skórki tak męczyć. Podobnono my, dorośli, powinniśmy się myć raz na 2-3 dni, no ale wiadomo, że to nierealne Ciekawe jest to, że latem przez to całe mycie prawie nie jesteśmy w stanie skorzystać z witaminy D wyprodukowanej przez skórę pod wpływem słońca. Ona się wytwarza na powierzchni skóry i potrzebuje czasu, żeby się wchłonąć a my ją zaraz CIACH! Razem z sebum zmywamy.
swędzi bardziej niż wczoraj?Dr wczoraj dał mi globulki bo stwierdził ze za duzo mam tej wydzieliny no i mam brać przez 10 dni a raczej nocy bo zakładać na noc. No i założyłam wczoraj a dzis mnie tak swędzi :O sorry za dosłowność ale normalnie usiedzieć nie moge co mam zrobic ?
gin coś o takiej sytuacji uprzedzał lub w ulotce coś pisze?
może przedzwoń do gina bo to może być uczulenie na coś ze składu
reklama
agnieszkaala
Kunalesna jak babcia kasiasta to niech szaleje Ja kapalam w płynie z ziajki lub z Rossmann tym niebieskim. Chusteczki lubię z Rossmann, pampersa lub dady. Ponoć dobry skład mają tesco takie bezowo- czerwone i te tami z Rossmann. (Tak uważa osroka).
Manakasia może dady lub rossmanowe? Dziewczyny tu polecaja?
Ada ja dzieci kupię co 2 dni. Od małego.
Manakasia może dady lub rossmanowe? Dziewczyny tu polecaja?
Ada ja dzieci kupię co 2 dni. Od małego.