Ja mam krwiaka już ponad miesiąc, nie krwawilam, bo prawie cały czas leżę i biorę duphaston. Trzymaj się i daj znać co powie lekarz.Umówiłam się na wizytę do przychodni, z poprzednich ciąż mam takie doświadczenie, że na sorze siedzenie parę godzin w napięciu, wolę sobie tego oszczędzić. Żywa, ciemna krew niestety. W 1 trymestrze faktycznie krwiaczki się zdarzają, ale w 15?
reklama
Kleinekatia
Fanka BB :)
To moze byc nowy krwiak. Od wysilku np sprzatalas i sie zrobil... ja zaczelam krwawic po myciu podłóg
emilja0308
Mi tez sie wydaje ze jesli zadzwonisz po karetke to musza sie od razu Tb zajac...
katherinne
Ja i tak nie mogę zostać na żadnej obserwacji, męża w domu nie ma a mam starsze dziecko, co ja z nim zrobię?
A mąż daleko jest wrócić nie może? Rodziny żadnej nie macie?Ja i tak nie mogę zostać na żadnej obserwacji, męża w domu nie ma a mam starsze dziecko, co ja z nim zrobię?
agnieszkaala
Katka kurde trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Boli Cię brzuch? ja krwawilam w dwoch zdrowych ciazach prawie do 12 tyg. Zazywasz jakieś leki? Na ktora masz wizytę? Trzymaj się i daj znać!
Dzoaśka
Mnie jak zabrała karetoka z krwotokiem, to pomimo kolejki byłam pierwsza. Więc warto karetką
Byłam u dentysty chyba jest lepiej [emoji16]
A co do apapu to mozna jeden co 6 godzin [emoji16]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam u dentysty chyba jest lepiej [emoji16]
A co do apapu to mozna jeden co 6 godzin [emoji16]
Dzoaśka
Ja kicham z 10 razy dziennie, staram się w pozycji embrionalnej bo mniej macica boli i maluch nie wyskoczy [emoji16]Na pewno bd ok[emoji3]
Ja to swojemu dzidziusiowi wspolczuje,bo kicham tak duzo,ze on tam jak na trampolinie chyba ma
Kleinekatia
My juz po wizycie w brzuszku mamy dziewczynke! w 13tc. wygladalo jakby chlopak a teraz w 17tc wszystko sie wygladzilo i mamy dziewczynke To chyba zalezy od USG czy widac plec czy nie bo dzis dla okreslenia płci ogladalismy malyszka od spodu poprostu nie z boku. Na tym usg mozna ogladac maluszka z kazdej strony i dzis poprosilismy o plytke dvd mozemy dziadkom pokazac wnusie
reklama
Dzoaśka
Gratulacje !!!! Super !!!! [emoji66][emoji66][emoji66]My juz po wizycie w brzuszku mamy dziewczynke! w 13tc. wygladalo jakby chlopak a teraz w 17tc wszystko sie wygladzilo i mamy dziewczynke To chyba zalezy od USG czy widac plec czy nie bo dzis dla okreslenia płci ogladalismy malyszka od spodu poprostu nie z boku. Na tym usg mozna ogladac maluszka z kazdej strony i dzis poprosilismy o plytke dvd mozemy dziadkom pokazac wnusie