Ola_fasola
Moderatorka
Jak 2 czerwca miałaś om to 7 tydzien leci, ja miałam 1.06 i jutro kończymy 7 tyg. A pamiętasz kiedymniej więcej mogło byc zapłodnienie ? Moze pózniej bo moze masz dłuższe cykle ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clexane. Całą poprzednią ciążę się musiałam kłućGratulacje !!!! A co to za zastrzyki ??
Widzisz ja miałam 24 mają początek cyklu. Cykle mam 35 dniowe fakt trochę miałam Urwania głowy w pracy więc dodatkowo wszystko mogło się przesunąć... z resztą tak jak lekarz dziś powiedział ciąża młodsza więc niby wszystko się zgadza
Kochana głową do góry i napewno wszystko będzie dobrze, rozumiem że się martwisz ale pamiętaj mama szczęśliwa i spokójna to dzidzia tez a zamartwianie się napewno nie pomoże :-* trzymamy tu wszystkie kciuki za Ciebie i bąbelkaJa juz raz poronilam w 6 i teraz tez mam ten przelomowy dla mnie 6t. Tez jestem dobrej mysli ale nie sztuka szybko powiedziec. Gorzej to pozniej odkrecac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie stosuje luteiny. Ale w poprzedniej ciąży też miałam infekcje jakoś na początku.Ja badania wszystkie już przed ciążą miałam, teraz tylko tarczyce sprawdzam co jakiś czas, bo mam Hashimoto. No i w szpitalu komplet z krwi i moczu był.
Jestem zatrudniona na pół etatu w rodzinnej firmie i właśnie się dowiedziałam, że nawet jak przejdę na cały to i tak na zwolnieniu ZUS średnią z roku liczy, a nie z aktualnej umowy, więc jakieś grosze.. Nieprzyjemne rozczarowanie Musiałabym się zwolnić i od nowa zatrudnić, ale wtedy na bank się przyczepią, że fikcyjne zatrudnienie i kasa do zwrotu będzie. Z dobrych wieści na wizycie pani dr rozwój ciąży określiła jako idealny i sprzedaliśmy dziś mieszkanie wreszcie.. O ciąży u nas rodzice i rodzeństwo wiedzą, ale od kilku dni dopiero.
Agnieszka91 a stosujesz luteinę? Może stad podrażnienie?
Dlatego, że ciąża zagrożona była, po 4 poronieniach mam wskazania.Całą ciąże, a dlaczego aż tyle czasu?
Moja siostra brała je po porodzie na kilka dni
Dlatego, że ciąża zagrożona była, po 4 poronieniach mam wskazania.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom