reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja jesli chodzi o tycie mam cicha nadzieje ze bedzie jak z synem doslownie przytylam 6 kg a jadlam jak tuczona ges ... tersz jestem rozsadna zwracam uwage na jedzenie ale apetytu mi nie brak :) jak na 18 tydz to 2 kg plus ale przytylam w miesiac wiec nie jestem dumna wydaje mi sie ze to szybki przyrost. Narazie poszlo w biust (za duzy na moj gust) a nogi zeby bylo smiesze wyszczuplaly pewnie od intensywnego lezenia :D

reklama
W 1 trymestrze była masakra. Zasnąć nie mogłam bo mdłości. A jak się w nocy budziłam to moje mdłości też i znów spanie z głowy. Dobrze że w dzień nadrabiałam.
A odkąd przyszedł 2 trymestr to mdłości mniejsze i zasypiam bez problemu. Za to teraz wstaje w nocy do toalety raz lub dwa.
Teraz od jakiegoś tygodnia znów śpię w dzień :)
Oj ja też wstaję w nocy 2/3 razy [emoji29] ale przyda się przy dzidziuśku [emoji12]
Zasypiam koło 22 budzę się teraz 7/8

Byłam dziś u lekarza szyjka długa, twarda, zamknięta.
Zapytałam kiedy będzie po mnie widać [emoji14] eee pani szczupła za miesiąc dwa, zależy. Pozostaje tylko czeksć na usg jeszcze 23 dni [emoji20]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szczupla przed ciaza nie byłam,raczej normalna :)
Nie widać po mnie, ale teraz widać po wadze ;) Zobaczymy co będzie dalej :)

Dzoaska o to jeszcze trochę do usg... ja mam za tydzień i czekam jak na szpilkach :)

Ja szczupla przed ciaza nie byłam,raczej normalna :)
Nie widać po mnie, ale teraz widać po wadze ;) Zobaczymy co będzie dalej :)

Dzoaska o to jeszcze trochę do usg... ja mam za tydzień i czekam jak na szpilkach :)
Ale masz fajnie jeszcze tylko tydzień [emoji64]
Ja wcześniej byłam pulchna [emoji6] potem w miare szczupła, potem anoreksja [emoji6] a teraz szczupła w ciąży [emoji1] tzn ja mam szczęście bo jestem wysoka to się rozkłada [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

KulkaMM bidulka trzymaj się i duuuzy zdrówka! Nie daj się tej chorobie !

Co do napisania na pęcherz to ja od 3 dni tak często latam do kibelka zwariować idzie nigdzie na dłużej nie mogę wyjść bo wszędzie wc szukam [emoji4]

Czarownica ja przed ciążą byłam strasznym spiochem i padalam często już o 21 teraz siedzę do 23 i jeszcze za nim usne to kręcę się z godzinkę i w nocy tez mi się źle śpi. . Ale dzisiaj przyszła mi poduszka wiec może juz będzie lepiej [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry