Teraz patrzę na zdjęcia i nie widać jakoś dokładnie, ale "cos" w tym pęcherzyku jest. Nie wiem, mam nadzieje ze to tylko pomyłka. Po południu sie przejdę do innego (tzn teraz podzwonie, tez sie przejdę, ale chyba na sama wizytę musze iść z rodzicem), masakra.. Dodam wam zdjęcia z dzis, moze wy cos zobaczycie
reklama
Asica66
Fanka BB :)
Idź do innego lekarza na wszelki wypadek plamisz?Wróciłam właśnie ze szpitala i chyba bede sie musiała z wami pożegnać.. Lekarka powiedziała, ze nie widać w ogóle płodu (nie rozumiem jak to możliwe, przecież tydzien temu byłam na wizycie i mam zdjęcie maluszka), ze pęcherzyk jest zbyt mały. Na jutro mam skierowanie do szpitala na oczyszczenie, ale musze iść dzis do innego lekarza. Przecież tydzien temu było dobrze, przecież był mój maluszek, nie wiem co robic juz
Ooo no gratulacje :*Już po wizycie według usg 9 tyg i 1 dzień 2,5 centymetra szczęścia serduszko puka pięknie następna wizyta we wrześniu a wcześniej prenatalne
A jak się czujecie przy takim ciśnieniu? Bo ja bardzo słabo. Dziś jeszcze pada cały czas i burza i ja już wogole nie do życia jestem.
Ogólnie słaba jestem strasznie przy wstawaniu z łóżka kręci się w głowie :/
No taka pomiędzy, raczej bez skrzepów, było jej mało wiec tez nie dało sie tego bardzo ocenić... Musze chwile odpocząć, zjeść cos i lecę szukać lekarzaA to byla taka zywa czerwona krew czy bardziej brunatna???? Który to dokladnie tydzień od okresu??? Mogę sprawdzic jak u mnie to wyglądało, bo przez prawie dwutygodniowe plamienie mialsm robione co chwila usg
reklama
8tyg 3d od okresuA to byla taka zywa czerwona krew czy bardziej brunatna???? Który to dokladnie tydzień od okresu??? Mogę sprawdzic jak u mnie to wyglądało, bo przez prawie dwutygodniowe plamienie mialsm robione co chwila usg