eveee
Moderatorka
Nawet nie wiem... :-)A patrzyłas z ciekawości jaki poziom bety powinien być przy blizniakach? I czy w ogóle są jakieś informacje na ten temat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie wiem... :-)A patrzyłas z ciekawości jaki poziom bety powinien być przy blizniakach? I czy w ogóle są jakieś informacje na ten temat?
Tak. Te normy znam, ale myślę, że jedynie usg może potwierdzić ciążę mnogą. :-)
Tak. Te normy znam, ale myślę, że jedynie usg może potwierdzić ciążę mnogą. :-)
Od kiedy planujecie isc na zwolnienie?
Ja już w czwartek na wizycie będę musiała wziąć l4 ze względu na szkodliwe warunki w pracy ...Od kiedy planujecie isc na zwolnienie?
Ja chce pracować do końca. jak będę musiała leżeć. Biorę kompa i pracuję. Pół roku macierzyńskiego. Zaczełam pracę 4 msc temu. Uwielbiam ją. Mam genialny zespół .... cudownego szefa. Dziewczyna z zespołu po 3 msc od zatrudnienia poszła na L4. Złego słowa nie powiedzieli o niej, ale szef mowił ostatnio, że miałby wielki problem gdybym była w dwupaku. Nie planowałam tego i teraz muszę brać za to odpowiedzialnośćOd kiedy planujecie isc na zwolnienie?
Ja już jestem, ale dlatego, że się przeziębilam. Następne 2 tygodnie urlop, potem wrócę ale długo nie będę pracować.Od kiedy planujecie isc na zwolnienie?