reklama
emilja0308
Fanka BB :)
Ja np na poniedziałek muszę już mieć wszystkie
mam informacje dla mam które oddawały krew nie można wziąć zaświadczenia z krwiodawstwa ale jeśli oddawaliśmy krew można spokojnie za darmo wykonać to badanie.
Ja moge tylko z usg bo miesiączki miałam w cały świat.Mam pytanie liczycie tygodnie od ostatniej miesiączki czy tak jak z usg
Nie wiem ja po prostu dostaje skierowanie i robię je tak żeby wyniki były już na kolejna wizytędziewczyny a wiecie czy trzeba wszystkie od razu robić? bo wizyte mam po 15 (prenatalne usg) ale nie bede chyba miała wszystkich badań. Czy jest jakis termin robienia tych badań? (sorry nie pamietam czy już was pytałam )

8+1 to tak naprawdę już 9Bo wedle ostatniej miesiączki jutro zaczynam 9 tydzień a wedle usg 8 tydzień i 1 dzień mam dzisiaj

Ola_fasola
Moderatorka
Truskawka...tak bardzo mi przykro. Wysyłam 10000 ciepłych myśli i siły życzę byś przetrwała ten ciężki czas 
Ja też jestem dawcą i zarówno prywatny ginekolog jak i na NFZ uznali, że legitymacja krwiodawcy wystarczy...?
Dziś robiłam badania, morfologia, mocz, glukoza ze skierowania, kolejne płatne: TSH 30zl, HBS 22zł, HIV 40zł, toxo dwa badania 40 i 39 zł, p-ciała Rh 39zl...wyniki na jutro, przeciwciała na poniedziałek. Jutro lub piątek wizyta prywatnie...
Ps. Jak któraś chce spróbować kandyzowany imbir na mdłości - odradzam. Czegoś tak obrzydliwego jeszcze nie próbowałam
fuj od razu wypluć i zapomnieć 
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem dawcą i zarówno prywatny ginekolog jak i na NFZ uznali, że legitymacja krwiodawcy wystarczy...?
Dziś robiłam badania, morfologia, mocz, glukoza ze skierowania, kolejne płatne: TSH 30zl, HBS 22zł, HIV 40zł, toxo dwa badania 40 i 39 zł, p-ciała Rh 39zl...wyniki na jutro, przeciwciała na poniedziałek. Jutro lub piątek wizyta prywatnie...
Ps. Jak któraś chce spróbować kandyzowany imbir na mdłości - odradzam. Czegoś tak obrzydliwego jeszcze nie próbowałam
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Też mam aplikacje