reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja w trakcie ataku kolkowego go na brzuszek kładę troszkę pokweczy ale usnie.. [emoji6]

Co do tego cukru to tylko taka nowa moda bez cukru wszystko.. zdrowo i te sprawy.. Ale jak już masz takie to ja bym takie dawała.. jak ci sie skoncza to kup bez. [emoji6] bez przesady od pół grama cukru małemu nic będzie. Tym bardziej że ostatnie 20lat były na rynku (no może przesadzilam ale wiecie o co mi chodzi heh [emoji6][emoji6][emoji6])

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w trakcie ataku kolkowego go na brzuszek kładę troszkę pokweczy ale usnie.. [emoji6]

Co do tego cukru to tylko taka nowa moda bez cukru wszystko.. zdrowo i te sprawy.. Ale jak już masz takie to ja bym takie dawała.. jak ci sie skoncza to kup bez. [emoji6] bez przesady od pół grama cukru małemu nic będzie. Tym bardziej że ostatnie 20lat były na rynku (no może przesadzilam ale wiecie o co mi chodzi heh [emoji6][emoji6][emoji6])

Tu nie chodzi o ten cukier tylko o to ze te z.cukrem maja mniej tego enzymu. Przynajmniej tak mi powiedziala. Kupiłam ale otworze jak te skończę bo szkoda. Tym bardziej ze trochę mu już pomaga. A stosowała któraś sab simplex?

Tu nie chodzi o ten cukier tylko o to ze te z.cukrem maja mniej tego enzymu. Przynajmniej tak mi powiedziala. Kupiłam ale otworze jak te skończę bo szkoda. Tym bardziej ze trochę mu już pomaga. A stosowała któraś sab simplex?
Osobiście nie ale na Majowkach były dziewczyny które to używały i sobie chwalily działanie

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ciekawe czy tak działaja jak mowia. Chyba wypróbuję bo ja też dużo słyszałam. Niby mój jeszcze nie ma ale lepiej mieć w zapasie bo jak ma problemy z brzuszkiem to kolki pewnie też będzie miał.

dziewczyny zerknijcie sobie bo czesto pediatrzy polecaja dicoflor a ma taki sam sklad jak floractin a cena sporo nizsza tego drugiego ;) i jest w roznych opcjach. klasyczny, czy specjalny na kolki

dziewczyny zerknijcie sobie bo czesto pediatrzy polecaja dicoflor a ma taki sam sklad jak floractin a cena sporo nizsza tego drugiego ;) i jest w roznych opcjach. klasyczny, czy specjalny na kolki
Mnie kiedyś w aptece dała Diflos jako zamiennik Dicofloru... Ze podobno to samo.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Napisałam magiczny bo jakiś szał jest i kazdy to zamawiał jeszcze niedawno. Nawet nie wiem jakie to ma składy.

Dostałam dziś namiary od tej pindy pediatry na 2 środki. Muszę zobaczyć co ona tam zapisała mu. Może z jeden wypróbuje bo espumisan tutaj nie ma [emoji57][emoji57][emoji57]

Do góry