reklama
alexhi
Fanka BB :)
Ja wlasnie dzisiaj zamowilam chuste i mam wielka nadzieje ze bedzie chcial w niej siedziec. Kupilam Hug-a-bub organic cos tam cos tam, jedyna jaka spelnia tutejsze standardy bezpieczenstwa. U mnie ochraniaczy do lozeczka nie mozna kupic bo sa niebiezpieczne .
Ostatnia edycja:
babymamusia
Ja mam elastyka tylko. [emoji6] ale sprawdza sie. Firma "libertyslings".Jaka masz chustę?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
babymamusia
Tutaj to samo. Kupisz ale kazdy mowi ze niebezpieczne bo ogranicza dostep powietrza yyy.. nie rozumiem tego bo w koszu tez sa "ściany" a jest wielce rekomendowany. Jak sie zapytalam czego tak jest to mi polozna mowi ze ona tez ma do wielu rzeczy inne zdanie ale musza rekomendowac zdjecie ich -dla niemowlakow i tyle.Ja wlasnie dzisiaj zamowilam chuste i mam wielka nadzieje ze bedzie chcial w niej siedziec. Kupilam Hug-a-bub organic cos tam cos tam, jedyna jaka spelnia tutejsze standardy bezpieczenstwa. U mnie ochraniaczy do lozeczka nie mozna kupic bo sa niebiezpieczne .
Tak czy siak ja mam te ochraniacze jak malec podrosnie to laduje w lozeczku razem z nimi.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
iskierka2610
Mi został jeden kilogram do zrzucenia ale za to mam brzuch jak w 7 miesiącu i taki flak. Właśnie zamierzam kupić chustę do noszenia ale nie wiem jaka. Okazalo sie ze moj maly nie toleruje laktozy i dlatego przy karmieniu płacze, pręży się i nie może spać bo po moim mleku brzuszek go boli.
wszystkozajete
Moderatorka
Iskierka skąd ta diagnoza? Nietolerancja laktozy przez niemowlaki jest bardzo rzadka. Ale prosty sposób żeby sprawdzić czy to to - podajesz laktazę przy każdym karmieniu jak przejdzie to faktycznie nietolerancja, jak nie to po prostu niedojrzały układ pokarmowy i do 3 ms będą się takie brzuszkowe problemy zdarzać.
iskierka2610
Na razie kazała mi dawać kropelki na brzuszek a co dalej to nie wiem. Nic więcej nie powiedziała. Po butli go nie boli . A mam odstawić mm bo za dużo przybiera na wadze wiec moje mu powinno starczyc juz.
wszystkozajete
Moderatorka
Na razie kazała mi dawać kropelki na brzuszek a co dalej to nie wiem. Nic więcej nie powiedziała. Po butli go nie boli . A mam odstawić mm bo za dużo przybiera na wadze wiec moje mu powinno starczyc juz.
Ale w mm też jest laktoza więc o co chodzi? Chyba, że macie mleko dla alergików specjalne? A co to za krople?
reklama