reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny jak ściągam laktatorem pokarm po karmieniu to raz ściągnę no 60ml a drugiego razu tylko 10ml. Od czego to zależy? Bo już sama nie wiem

Dziewczyny jak ściągam laktatorem pokarm po karmieniu to raz ściągnę no 60ml a drugiego razu tylko 10ml. Od czego to zależy? Bo już sama nie wiem

Tak na moje to zależy od kobiety. W trakcie wielkiego nawału na 2 razy, z dwóch piersi udało mi się pomiędzy karmieniami odciągnąć 90 ml. A tak, jak 30-40 z dwóch poszło, to cud.Teraz to praktycznie nawet 10ml nie daje się ściągnąć, a z piersi kapie pokarm....

Właśnie ja tez lubię, ale te przerwy w nocy mnie zabijają :/ nie umiem do tego przywyknąć
My tylko kilka razy spalismy razem.. w 1 noc. I jak moj E w pracy a ja się lenie w łóżku to też go sobie biorę i karmie z rana na lezaco...
Na razie udaje mi się go usypiac u siebie. [emoji108] chociaż ja stawiam kosz koło łóżka więc jak zaczyna marudzić to się przybliże i go za raczke potrzymam jednocześnie spiac [emoji1]
Jestem ogólnie mile zaskoczona bo każdy mówił że jest tak ciężko z dzieckiem a moje jest takie grzeczne. Tylko ten brzuszek go czasem boli. I już nie wiem od czego i co to.. chyba taka jego uroda i pewnie wyrośnie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam pojęcia.. ale na pewno pamiętaj zeby pić duzo jak masz taką sytuację.. wręcz się zmuszaj do picia wody.

I używaj jak najczęściej po karmieniu laktatora wtedy troszkę ci te piersi pobudzi do większej laktacji.

Niestety jak pisze Anik jedni mają od groma inni tyle co dla dziecka i już nie odciagnal.

1491657002-aaaaaa.jpeg
czesc bbciotki całuski od miesięcznego Oliverka[emoji8][emoji8][emoji8]

No to będę dalej walczyć. A już mam takie sutki poranione ze masakra. Mały ssie ładnie. Czasami musze mu wręcz wyrywać sutka jak zaśnie ale kurde na początku widzę i słyszę jak przełyka a później już nie :no2:

No to będę dalej walczyć. A już mam takie sutki poranione ze masakra. Mały ssie ładnie. Czasami musze mu wręcz wyrywać sutka jak zaśnie ale kurde na początku widzę i słyszę jak przełyka a później już nie :no2:
Pewnie się też bawi jak to facet hehe. Smarujesz czymś? Smaruj i wietrz. Jak masz możliwość chodź bez niczego to większa ulgę poczujesz. Na początku ciężko jest też strupy miałam i bolały..

Mój już docenia że nie musi wstawać mleka robić w kuchni i ja też [emoji108] i jeszcze wczoraj rozmawiałam z koleżanką ona ma córeczkę że stycznia i mówi że już teraz jest na etapie że tylko raz w nocy wstaje więc jest progres którego my też się doczekamy [emoji108][emoji6] 3mam kciuki bbmamy

reklama
Moja tez się bawi, najada się na prawdę w max 15min a później jest zabawa. Dzisiaj jak wstałam miałam wrażenie ze nie mam pokarmu, piersi jak flaki. Przystawiam mała a ona aż się ksztusi wiec mylne wrażenie miałam.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry