anik.
Mama Krzysia :)
Moja śpi u siebie ale po karmieniu o 6-7 ja już zostawiam w naszym łóżku
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak ściągam laktatorem pokarm po karmieniu to raz ściągnę no 60ml a drugiego razu tylko 10ml. Od czego to zależy? Bo już sama nie wiem
My tylko kilka razy spalismy razem.. w 1 noc. I jak moj E w pracy a ja się lenie w łóżku to też go sobie biorę i karmie z rana na lezaco...Właśnie ja tez lubię, ale te przerwy w nocy mnie zabijają :/ nie umiem do tego przywyknąć
Nie mam pojęcia.. ale na pewno pamiętaj zeby pić duzo jak masz taką sytuację.. wręcz się zmuszaj do picia wody.Dziewczyny jak ściągam laktatorem pokarm po karmieniu to raz ściągnę no 60ml a drugiego razu tylko 10ml. Od czego to zależy? Bo już sama nie wiem
Pewnie się też bawi jak to facet hehe. Smarujesz czymś? Smaruj i wietrz. Jak masz możliwość chodź bez niczego to większa ulgę poczujesz. Na początku ciężko jest też strupy miałam i bolały..No to będę dalej walczyć. A już mam takie sutki poranione ze masakra. Mały ssie ładnie. Czasami musze mu wręcz wyrywać sutka jak zaśnie ale kurde na początku widzę i słyszę jak przełyka a później już nie