reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Fajnego ma nosalka ten twój krasnal.
Moja to taki istny zadarty kartofel hehe

My do domu a tu słońce wyszło eh
Tu moja spacerowa :
1490876661-aaaaaa.jpeg

BTW..
[emoji844]Chyba za duże te zdjęcia wychodza[emoji844]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre wychodzą [emoji6] śliczna dziewczynka [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja Sandra tez miała ale na tym etapie juz nie było śladu a tu się trzyma i trzyma..
Podobno tak mówią ze to może być wynikiem trudnego porodu może coś w tym jest bo nasz był ciężki baaaardzo.
Najlepsze ze jak trafiliśmy na porodowke w sali obok rodziła i mówię jej jak krzyczy ja nie będę. ( przy szkodnikach nie krzyczałam) kurde dziewczyny jak rznieta świnia kwiczalam. [emoji23]

Podobno krzyk pomaga i jest wskazany wiec ok[emoji12]

Ja mam od 6rano skurcze a dzisiaj mam 40+0. Sobie dziecie idealnie czas wymierzylo.leci tez ciemna krew

f2w3d5qp85p79npu.png
Idealnie proszę proszę To trzymam kciuki dawaj znać :)

Tutaj właśnie każą tobie tak oddychać między skurczami ze no nie da się nie krzyczeć.
Ogólnie ciężki bardzo ciężki ten poród ale jakbym miała rodzic w pl to pewnie bym się poddała i kazała ciąć. Chociaż może coś się zmieniło od czasów porodów moich wcześniejszych.
Młoda dziś śpi i śpi tylko na chwilę się budzi a ja mam takiego lenia w pupie ze szok.

reklama
Podobno krzyk pomaga i jest wskazany wiec ok[emoji12]

Ja mam od 6rano skurcze a dzisiaj mam 40+0. Sobie dziecie idealnie czas wymierzylo.leci tez ciemna krew

f2w3d5qp85p79npu.png
Moj tez idealnie w termin z usg. Potem sie dopiero zorientowalam ze pierworodny tez sie wstrzelil :)

Moze uda sie wbic w marzec!
Powodzenia!

Do góry