reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Wczorajszy dzień zaliczam do spokojnych wieczór tak samo troszkę popłakała bo nie spala od 16 i przee 19 padła. Usunęła na 5 min i jak się obudziła ja szybko jej kąpiel naszykowalam po niej płacz straszny ze zmęczenia juz bo ani cycol ano nic. Wiec na rękach w 20 min spala jak zabita po godzinie na jedzenie pobudka i później juz noc poszła ładnie. Teraz jeszcze śpi ale pewnie czeka aż szkodniki do szkoły wyjdą ;) pod tym względem jest kochana ze zawsze rano daje nam spokój żeby do szkoły się naszykkwac ;)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny od 2 dni stosujemy kropelki Delicol i nie chcę zapeszac ale jak dotąd widzę poprawę! Dziecko w nocy grzecznie śpi i ogólnie jest spokojniejsze. Problemy brzuszkowe prawie zniknęły

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

My wczoraj dostalysmy kropelki i stosujemy dzisiaj rano bez stekania wielkiego kupsztal poszedł ;)
Byliśmy w aptece po maść do buziaka i mówię o tym brzuszku ze mam wrażenie ze wszystko jej szkodzi. Pani dala nam za friko kropelki ich produkcji mówi ze to jedne ze słabszych i jakby nie przyniosły efektu to da inne.

My wczoraj dostalysmy kropelki i stosujemy dzisiaj rano bez stekania wielkiego kupsztal poszedł ;)
Byliśmy w aptece po maść do buziaka i mówię o tym brzuszku ze mam wrażenie ze wszystko jej szkodzi. Pani dala nam za friko kropelki ich produkcji mówi ze to jedne ze słabszych i jakby nie przyniosły efektu to da inne.

Jest cos do smarowania na trądzik niemowlecy? Tzn nie wiem czy to jest to. Białe syfki jakby

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

To zniknie samo za jakies 4-6 tyg niczym nie smarujecie dziewczyny najwyżej przemywać rumiankiem. To przez zmiany hormonalne

U nas to samo.. myślę że to mleko.. ale nie mam pewności dziś 1szy dzień odstawilam.
Dostaliśmy zawiesine zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak mu przejdzie mam zamiar spróbować jeszcze raz mleka żeby sprawdzić czy to właściwie to.. hmm.. jestem przerażona bo jego pisk jak się wysilal był przerażający. Dla mnie to pierwszy raz takie cos.. Mam nadzieję że mu przejdzie. [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam zwykły bepanthen z Davidem smarowalam tym a on miał ten trądzik niemowlęcy. Położna tak poleciła i jakby od tego nie zaczęło schodzić to musiałby jakaś ze sterydami mieć chyba już dobrze nie pwmietam. Młoda ma krostki ale myślę że to raczej nie ten trądzik jednak smarować mi nie zaszkodzi tym bardziej ze bardzo jej skóra schodzi z twarzy.

A my dzisiaj zapeszylysmy, ogólnie najcięższy dzień z dotychczas.
Młoda od 8 spala dwie h ciągle się budzi nadal nie może dobrze zasnąć

reklama
Hej.

Starszy synu mi smarka złapał. Tzn chyba się przeziebil bo jeszcze obstawiam, że mogła alergia się zacząć. Dostaje więc już syrop na alergie (i tak już od kwietnia musi) plus specyfiki domowe na przeziębienie. Byle na Tosie nie przeszło :(
Ale nie dochodzindo niej to może nie... Ale oczywiście dwóch kolegów chodzi do pikola z kaszlem i glutem więc co się dziwić.....

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry